Outlet

Slakkenkorrels

 
De weersomstandigheden bepalen de hoeveelheid slakken die op dat moment tevoorschijn komen. Bij een warme vochtige zomer is de kans op de komst van slakken groter, dan wanneer er een droge periode aankomt. Vaak is het erg lastig om volledig van slakken af te komen, de producten van Agradi zullen ervoor zorgen dat de slakken zo min mogelijk op de planten afkomen.
 
Voor het bestrijden van slakken kan onder andere voor slakkenkorrels. Als eerste kan gekozen worden voor Bayer Smartbyte, dit product voorkomt slakkenvraat van huisjesslakken en naaktslakken aan planten. De korrels op natuurlijke basis kunnen worden toegepast in verschillende omgevingen, bijvoorbeeld in een omgeving waar kinderen en huisdieren aanwezig zijn. De korrels zijn dan ook niet giftig voor katten, honden of andere huisdieren. De korrels kunnen worden verspreid rondom de belaagde planten.
Ook kan gekozen worden de slakkenkorrels van het merk HG, dit zijn natuurlijkvriendelijke korrels tegen slakken. Het bestrijdt de slakken snel, veilig en effectief. Het product doodt de slakken in hun natuurlijke omgeving, waardoor er slijmerige slakkenresten achterblijven. Het product heeft een lange werkingsduur en is ongevaarlijk voor andere (huis-)dieren.
Ook de slakkenkorrels van de merken ECOstyle en Kerbl doen hun werk uitstekend in het bestrijden van de slakken van de planten. Beide producten zijn 100% natuurlijk, waardoor het product niet gevaarlijk is voor andere (huis-)dieren als katten en honden. Daarnaast zijn de korrels waterbestendig, waardoor ze een lange werkingsduur hebben.
 
Ook kan gekozen voor een slakkenval. Met behulp van deze slakkenval hoeft men geen gebruik te maken van slakkenkorrels. Met behulp van een natuurlijke lokstof worden de slakken tot deze val aangetrokken. Er kan gebruik worden gemaakt van één zakje lokstof, welke gemengd kan worden met één kop water. Dit zakje heeft een werkingsduur van drie weken, waarna de lokstof vervangen moet worden. Deze lokstof is vrij van pesticiden. Met behulp van deze val wordt dus voorkomen dat de slakken de planten kunnen aantasten.
 
Niet alleen slakken kunnen grote schade aanbrengen bij de planten, ook luizen en schimmels veroorzaken vaak overlast. Voor de bestrijding van de luizen en schimmels, neem een kijkje in de productcategorieën Luizenspray en Schimmelspray.