Outlet

Skinneeez Pluche Hondenspeelgoed

 1. Skinneeez Pluche Racoon

  Skinneeez Pluche Racoon

  vanaf 5,84
  3
 2. Skinneeez Pluche Tamme Eend 38cm

  Skinneeez Pluche Tamme Eend 38cm

  9,04
  0
 3. Skinneeez Multipiep Konijn Pluche 50cm

  Skinneeez Multipiep Konijn Pluche 50cm

  15,55
  0
 4. Skinneeez Crinklers Pluche 35cm

  Skinneeez Crinklers Pluche 35cm

  7,64
  0
 5. Skinneeez Pluche Squirrel

  Skinneeez Pluche Squirrel

  vanaf 5,90
  3
 6. Skinneeez Pluche Fox

  Skinneeez Pluche Fox

  vanaf 5,90
  3
 7. Skinneeez Pluche Aap 38cm

  Skinneeez Pluche Aap 38cm

  7,69
  3
 8. Skinneeez Pluche Jumbo Assorti 90cm

  Skinneeez Pluche Jumbo Assorti 90cm

  15,03
  4
 9. Skinneeez Pluche Rabbit 61cm

  Skinneeez Pluche Rabbit 61cm

  8,37
  5
 10. Skinneeez Pluche Konijn 38cm

  Skinneeez Pluche Konijn 38cm

  6,94
  1
Aantal per pagina:
20 100

Nadeel van veel speelgoedknuffels is dat deze een pluche vulling hebben. Zodra een huisdier zo’n soort knuffel kapot bijt ontstaat er vaak een grote ravage. Speelgoed van Skinneeez heeft deze vulling niet, waardoor de knuffels geen rommel achter laten. Alle knuffels van dit merk zijn van stevig materiaal gemaakt en gaan hierdoor lang mee. De knuffeldieren bevatten piepers voor extra speelplezier. Er zitten zelfs twee piepers in knuffeldieren van Skinneeez. Eén in het hoofd van de dieren en één in de staart. De realistische speelgoedknuffels zijn eenvoudig schoon te houden, ze zijn namelijk gewoon geschikt voor de wasmachine.

Honden zijn nieuwsgierige en vaak actieve dieren. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat ze zich snel kunnen vervelen. Daarom moet jij als baasje er op tijd bij zijn want je wilt niet dat dat gebeurt. Door verveling kunnen ze namelijk gedragsproblemen gaan vertonen terwijl dit heel makkelijk te vermijden is. Ook zitten honden vaak boordevol energie en ze moeten een uitlaat hebben om dit kwijt te kunnen. Daarom bieden wij een groot assortiment pluche speelgoed voor jouw viervoeter aan. Hiermee hebben ze urenlang speelplezier. Dit speelgoed is speciaal naar de wensen van uw huisdier gemaakt. Ze zijn extra stevig en kauwbestendig. Hierdoor kan jouw hond er langdurig van genieten en hoef jij niet bang te zijn dat je elke keer weer een nieuwe aan moet schaffen.

Elke hond heeft verschillende voorkeuren wat betreft speelgoed. Zo is de ene hond gek op het vangen van ballen en frisbees en heeft de andere hond hier niets mee. Bij Agradi vind je voor elke hond het geschikte speelgoed. Zo vind je in onze webshop onder andere speelgoed dat speciaal ontworpen is voor puppy’s. De pluche knuffels van Skinneeez zijn duurzaam en zorgen voor groot speelplezier. Een groot deel van de knuffels is verkrijgbaar in verschillende maten. Het pluche speelgoed van Skinneeez koop je voordelig bij Agradi.nl.