Outlet

Sivocat Kattenbakvulling

  1. SivoCat White Hygiene ULa Comp 12 L

    SivoCat White Hygiene ULa Comp 12 L

    9,99
    7
Aantal per pagina:
20 100

Sivocat is altijd opzoek naar innovatieve producten. Zo heeft het merk bijvoorbeeld Sivocat Crystals op de markt gebracht. Deze vulling bestaat uit kleine kristallen gemaakt van silicagel. Vocht wordt snel opgenomen en verdampt vervolgens. Hierdoor nemen de kristallen steeds opnieuw vocht op. Geuren blijven ingesloten, waardoor je kattenbak aangenamer ruikt. De korrels zorgen voor minder rommel en zijn natuurlijk afbreekbaar. Wat alle verschillende soorten kattenbakvullingen in ieder geval gemeen hebben is dat ze geurtjes uitstekend maskeren en een stuk langer meegaan dan de gemiddelde kattenbakvulling.

De vulling van je kattenbak is bepalend voor een kat of deze wil gebruiken of niet. Voorkeuren voor bepaalde vullingen verschillen per kat. Wanneer een kattenbakvulling wordt veranderd in samenstelling of soort, kan de kat ervoor kiezen om de kattenbak niet meer te gebruiken. Wanneer je het type vulling toch wil veranderen, is het handig de nieuwe vulling met de oude vulling te mixen gedurende ongeveer twee weken. Zo kun je zien hoe je kat reageert op de nieuwe vulling. Wanneer een kat goed reageert op de nieuwe vulling, kan de oude vulling langzamerhand vervangen worden door de nieuwe.

Tussen de verschillende bakvullingen van Sivocat zit voor ieder wat wils. Door het gevarieerde assortiment is voor elke kat de juiste kattenbakvulling te vinden. Producten van Sivocat koop je bij Agradi tegen scherpe prijzen. Ook andere benodigdheden voor je kattenbak, zoals bakschepjes, vind je bij Agradi. In ons brede assortiment vindt je tal van andere kattenspullen. Bij Agradi hebben wij een groot assortiment producten rondom het welzijn van je kat. Ook kun je een kijkje nemen in onze Kattengezondheidswijzer om meer te weten te komen en/of symptomen te herkennen van bepaalde ziektes. Bij Agradi profiteer je bovendien vaak van stickerkorting waardoor je grote kortingen krijgt op een groot deel van ons assortiment.