Outlet

Sioen Werk- en Regenkleding

 1. Sioen Regenjas 498z Sio-flex Groen
  Outlet

  Sioen Regenjas 498z Sio-flex Groen

  30,99
  0

  Op voorraad Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden

Aantal per pagina:
20 100

Sioen heeft een grote passie voor het maken van technische beschermkledij. De werkkleding geeft niet alleen een perfecte bescherming, maar heeft ook een hoog comfort. Het merk doet daarnaast aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Thema’s zoals klimaat en afvalreductie vinden zij bijvoorbeeld zeer belangrijk. En dat maakt dit merk ook zo mooi. Kwaliteit, techniciteit, comfort, duurzaamheid en innovatie, daar richt Sioen zich op. Blijf goed droog en zorg voor de juiste bescherming op het werk. Niet alleen voor jezelf maar ook voor eventuele persoonlijke bezittingen. Deze kun je met de werkkleding van Sioen gewoon veilig bij je houden.

In ons assortiment vind je zowel regenjassen, regenbroeken, overalls en werkjassen van het merk Sioen. Bekijk dus snel ons aanbod en zie of er geschikte werkkleding voor jou tussen zit! Natuurlijk zijn de regenjassen niet enkel te gebruiken als werkkleding, maar ook als beschermkleding voor dagelijks gebruik. De regenjassen zijn erg licht, sterk en duurzaam. Al wandelend door de ergste regenbuien blijf jij dan ook nog steeds heerlijk droog! Wel zo handig voor als je een langere afstand moet afleggen door de regen. Niet alleen voor regenjassen maar ook voor een spuitoverall kun je goed terecht bij Agradi. De overalls zijn duurzaam en van goede kwaliteit en zorgen ervoor dat jij jouw werk zonder afleiding kunt doen. Een goed begin is natuurlijk het halve werk. En dat begint bij goede werkkleding van Sioen! Ook voor veehouderij benodigdheden kun je bij ons terecht, zoals het ideale melkschort die je perfect kunt dragen tijdens het melken. Voor iedereen is er wel wat wils bij Agradi!

Voor een hoge kwaliteit en comfortabele beschermkleding van het merk Sioen neem je een kijkje op Agradi.nl. Zie ook de Agradi stickerkorting, deze korting is op een groot aantal artikelen in ons assortiment toepasbaar. Ga voor een goede prijs, ga voor Agradi! En haal jouw werkkleding of beschermkleding nu nog in huis.