Outlet

Simple Solution Vlekverwijderaar

  1. Sale
    € 16,99 € 14,44 -15%
    Simple Solutions Puppy Training Pads Houder
    (4)
Aantal per pagina:
20 100

Schoonmaakproducten van Simple Solution bestrijden vlekken op een zeer krachtige manier en verwijderen vervelende geurtjes. Producten van dit merk zijn geschikt voor zowel je hond als kat. Zoals de naam al suggereert, houdt Simple Solution zijn producten simpel. Het bedrijf streeft ernaar simpele, maar toch hele effectieve schoonmaakmiddelen te creëren. Het bedrijf zelf zegt dat het beste compliment dat zij kunnen krijgen is dat hun producten eenvoudig werken en effectief zijn.

De puppy training pads van dit merk zijn een bekend middel om te gebruiken bij de zindelijkheidstraining van je hond. Ook verkopen zij onder andere luiers voor zindelijkheidstraining van je huisdier. Er is niks fijner dan een zindelijke hond, maar elke hond moet het toch leren als puppy. Om je pup zindelijk te laten worden heb je wat geduld nodig, maar ook wat producten die je hierbij ondersteunen. Daarom heeft Agradi puppy pads voor je. Hiermee kan je je puppy leren zindelijk te worden. Deze zindelijkheidsmatjes houden je huis schoon en helpen met het leren dat je pup zijn behoeften niet zomaar in huis doet.

De reden dat luchtjes vaak na het schoonmaken nog te ruiken zijn is dat vloeistoffen zoals urine diep in bepaalde stoffen, zoals tapijten, trekken. Vaak werken schoonmaakproducten alleen oppervlakkig. Hierdoor verwijder je niet de gehele vlek en blijft er een nare lucht hangen. Wanneer je niet goed weet waar een bepaalde geur vandaan komt kun je de urinedetector van Simple Solution gebruiken om deze te detecteren. Om vlekken op een goede manier te behandelen is het van belang dat de producten die gebruikt worden enzymen of bacteriën bevatten. Doordat de goede bacteriën in de producten van Simple Solution diep in stoffen trekken helpen deze de geur te verwijderen. Zorg er altijd voor dat je voldoende product aanbrengt zodat dit goed in kan trekken. De bacteriën verwijderen deze achterblijvende geuren. Ook zorgen de producten ervoor dat je huisdier niet nogmaals op dezelfde plek urineert. Producten van Simple Solution zijn, wanneer zij correct gebruikt worden, veilig te gebruiken rondom kinderen en huisdieren. Kun je tussen de producten van Simple Solution niet het juiste middel om een vlek te behandelen? Neem dan zeker eens een kijkje bij alle reinigingsmiddelen op onze website