Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

NU tot 30% korting op wintercollecties 2021! >>

NU tot 30% korting op wintercollecties 2021! >>

Shopping Awards 2021

merkenshopbanner_persbericht_shoppingawards2021.jpg


Agradi prijswinnaar Shopping Awards 2021


Agradi is voor de vierde maal winnaar van de Shopping Awards. Agradi werd, na in 2011, 2012, 2015 nu in 2021 wederom tot prijswinnaar uitgeroepen.

De Shopping Awards (voorheen Thuiswinkel Awards) telde dit jaar meer dan 300 deelnemers in verschillende categorieën. Anders dan in voorgaande jaren speelde de verkiezing nu geheel online af.

Een maand lang konden consumenten stemmen die voor 50% meetelde in de eindscore. De andere helft werd bepaald aan de hand van beoordelingen door de vakjury.

Na een voorronde werden 3 genomineerden bekend gemaakt waarna in een spannende eindstrijd Agradi de tweede ‘zilveren’ prijs won in de categorie ‘Dieren’ net achter Zooplus en vóór Medpets.

Oprichter en CEO Oskar van Straaten is zeer verheugd met de prijs. “We hebben een duidelijke strategie om de paardenliefhebber te ontzorgen met een compleet assortiment voor ruiter, paard, stal en weide. Niet alleen het gemak van online bestellen - ‘vandaag besteld - morgen in huis’ heeft bijgedragen maar vooral de focus op klanttevredenheid. Daar doen we alles voor'', aldus Van Straaten. ''We hebben de laatste jaren dan ook veel geïnvesteerd op dit punt, door de gehele organisatie heen. Dit heeft geresulteerd in groeiende klanttevredenheid en waarderingscijfers op alle Europese Agradi webshops.”

Agradi is een familiebedrijf sinds 1998, bestuurd door de neven en eigenaren Rello Wanders en Oskar van Straaten. Met meer dan 850.000 klanten, 200 medewerkers en meer dan 30 miljoen omzet is Agradi een van de grootste online ruitersport aanbieders van Europa.