Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Shoof Veehouderij

Shoof artikelen koop je uiteraard het goedkoopst bij Agradi.nl. Shoof is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verhoop van veterinaire producten. Denk hierbij aan simpele alledaagse producten binnen de veehouderij zoals klaverenflessen, maar ook aan klauwschoenen voor koeien of hoefschoenen voor paarden. Het grootste aandeel van deze producten vind je bij onze veehouderij producten. Meer informatie

Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
Shoof Kalverfles Speedy Feeder 2,5L
€ 29,99

Shoof Kalverfles Speedy Feeder 2,5L

(21)
Aantal per pagina:
24

Shoof is een internationaal bedrijf gevestigd in Nieuw Zeeland. Het bedrijf richt zich voornamelijk op Nieuw Zeeland en Australië, maar de producten zijn ook in andere landen te verkrijgen. In Nederland natuurlijk bij Agradi.nl. Het bedrijf is begonnen in 1973 met eigen uitvindingen zoals de Cattle Shoof en de Horse Shoof, de klauw en hoefschoenen. Deze uitvindingen waren bedoeld voor de agri- en veterinaire sector in Nieuw Zeeland. Al snel bleek dat deze artikelen de aandacht trokken van boeren over de hele wereld, daarom is Shoof de producten over de hele wereld gaan distribueren. Vanaf dat moment heeft het merk een breed assortiment aan producten ontwikkeld, vooral voor veehouders over de hele wereld.

Bij Agradi kun je deze producten dus kopen. Het gaat hier om simpele gebruiksvoorwerpen als drinkflessen en spenen. Daarnaast zijn er veterinaire producten, wat niet wil zeggen dat alleen een dierenarts ze kan kopen. Veehouders kunnen enkele gezondheidsproblemen, door middel van ervaring, zelf oplossen. Zo kunnen ze zelf een koe met klauwproblemen helpen met een klauwschoen. Een paardeneigenaar kan dit eveneens met een hoefschoen. Voor serieuze problemen is het natuurlijk wel nodig dat een dierenarts een behandeling start, maar daar kun je natuurlijk zelf wel materialen voor in huis of in de stal halen. Een ander handig product dat bij Agradi verkrijgbaar is, is de Mastitis tester. Mastitis is een uierontsteking. Wanneer de veehouder een vermoeden heeft dat hiervan sprake is, kan hij hiervoor zelf een eenvoudige test uitvoeren. Tenminste als hij in het bezit is van een mastitis tester.

Als je dus artikelen nodig hebt om de gezondheid van je dieren optimaal te houden is het zeker een aanrader om naar de artikelen van Shoof te kijken. Grote kans dat wij bij Agradi precies hebben wat jij nodig hebt van dit merk. Kom dus snel kijken op Agradi.nl!