Outlet

Sepicat Kattenbakvulling

 1. Sepicat Ultra Anti Bact 8L
  Outlet

  Sepicat Ultra Anti Bact 8L

  5,29
  0

  Op voorraad Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden

Aantal per pagina:
20 100

Het doel van Sepicat is klanten producten van hoge kwaliteit bieden. Dit bereiken zij door strenge kwaliteitscontroles uit te voeren. Ook is Sepicat sinds 1999 ISO-gecertificeerd. Wanneer een bedrijf ISO gecertificeerd is wil dat zeggen dat er voor 100% aan alle eisen welke een norm stelt voldaan is. Een onafhankelijke externe organisatie, de certificatie-instelling, heeft dit uit onderzoek en het ISO certificaat toegekend. Het kwaliteitssysteem van Sepicat is van toepassing op het gehele proces, dat wil zeggen vanaf het winnen van de mineralen tot aan verzending van de producten.

Sepicat is een merk dat het milieu belangrijk vindt. Er ligt veel focus op het ontwikkelen van milieuvriendelijke producten. Sepicat streeft ernaar om tijdens het productieproces minder CO2 uit te stoten, waterconsumptie te beperken en zo min mogelijk afval te genereren. Ook zet het merk zich in voor dierenwelzijn. Al meer dan 20 jaar werkt Sepicat samen met een dierenwelzijnsorganisatie in Madrid. Door het doneren van grote hoeveelheden kattenbakvulling draagt Sepicat bij aan het welzijn van duizenden katten.

De vulling van de kattenbak is bepalend voor een kat of deze wil gebruiken of niet. Voorkeuren voor bepaalde vullingen verschillen per kat. Wanneer een kattenbakvulling wordt verandert in samenstelling of soort, kan de kat ervoor kiezen om de kattenbak niet meer te gebruiken. Wanneer je het type vulling toch wil veranderen, mix dan de nieuwe vulling met de oude vulling gedurende ongeveer twee weken. Zo kun je zien hoe je kat reageert op de nieuwe vulling. Wanneer een kat goed reageert op de nieuwe vulling, kan de oude vulling langzamerhand vervangen worden door de nieuwe.

Producten van Sepicat koop je bij Agradi tegen scherpe prijzen. Ook andere benodigdheden voor je kattenbak, zoals kattenbakschepjes, vind je bij Agradi. In ons brede assortiment vindt je tal van andere kattenspullen. Bij Agradi profiteer je bovendien vaak van stickerkorting waardoor je grote kortingen krijgt op een groot deel van ons assortiment.