Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *

-30% op dekens van diverse populaire merken! >

-30% op dekens van diverse populaire merken! >

Sensipharm Joint Renew Plus - Huisdieren 90 tabl. a 1000 mg

  • Gratis verzending vanaf € 49,-
  • 90 dagen gratis retour *
  • Ook achteraf betalen
  • Klanten geven ons een 9.2
  • Meer dan 1.000.000 klanten
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Trusted Shops

Productomschrijving

Joint Renew Plus voor huisdieren Gewrichtsformule voor huisdieren. Geschikt voor alle huisdieren zoals honden, katten, cavia’s en konijnen, en mag langdurig worden gegeven.
Het is geschikt voor dieren van alle leeftijden, dus ook voor pups en kittens.Onze Glucosamine en Chondroitine zijn afkomstig uit haaienkraakbeen voor de beste kwaliteit en meest optimale opname door het lichaam!
Tip:
Bij stramme beweging en gewrichten is het raadzaam is om vaak met het dier te wandelen. Met name rechtlijnige bewegingen zijn goed om de gewrichten soepel te houden, en ook zwemmen is erg goed voor de gewrichten. Snel draaien, korte bewegingen en abrupt stoppen, zoals bijvoorbeeld tijdens het spelen met andere dieren wordt afgeraden. Dit vormt vaak een te grote belasting voor de gewrichten van uw huisdier.
Ingredienten:
MSM, Shark Cartilage, Vitamin C. Natuurproduct: De samenstelling van deze gewrichtsformule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak varieren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.
Waarschuwing:
Niet gebruiken bij dracht, letsel of postoperatief.
Dosering:
Joint Renew Plus mag aan alle huisdieren gegeven worden, van alle leeftijden, dus ook aan puppys en kittens. Voor huisdieren wordt aangeraden om gemiddeld 0,5 tablet a 1000 mg. per 5 kilo lichaamsgewicht oraal te geven. Dus een hond van bijv. 25 kilo, krijgt 2,5 tabletje. Bij het gewenste resultaat na bijv. 1 a 2 weken kan de dosering verlaagd worden. De tabletjes hebben geen aparte smaak of geur, en kunnen zo uit de hand gegeven worden, of verstopt worden in iets lekkers, of door het voer
Verpakking:
Potje met 90 tabletten a 1000 mg.
Voedingssupplement:
Joint Renew Plus voor honden en katten is een aanvullend diervoeder, zijnde een voedingssupplement.

Specificaties

Bekijk meer

Reviews

Henk uit Echt op 2-9-2016

Ja, ik raad dit product aan

Shetland pony

Prima product zal het de volgende keer (als deze verpakking op is) weer bestellen