Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

Winteruitverkoop: tot 50% korting! | 50% korting Harry's Horse wintercollectie

Winteruitverkoop: tot 50% korting!

Scruffs Hondenkussens

Geen producten gevonden.

Binnen de filosofie van Scruffs staat innovatie centraal. Scruffs heeft al veel innovatieve producten op de markt gebracht zoals zelfverwarmende stoffen, orthopedische memory foam kussens, gerecyclede materialen en een verkoelende mat. Al vanaf begin af aan is Scruffs een merk dat een uitstekende reputatie heeft. Het merk staat bekend om de ongekende consistentie in kwaliteit van producten. Scruffs zegt zelf dat zij “elk jaar blijft streven naar excellentie in elk onderdeel van hun designs, productie en kwaliteitscontrole”. De collectie hondenkussens/-manden van Scruffs heeft een luxe uitstraling. Bij het maken van de manden/kussens wordt gebruik gemaakt van een grote selectie van stoffen, zoals imitatieleer en fleecestof. Scruffs heeft een van de meest uitgebreide collecties ter wereld op het gebied van hondenkussens en hondenmanden.

Een bekend product van Scruffs zijn de memory foam kussens. De vulling van deze kussens zorgt ervoor dat het kussen zich vormt naar de vorm van je huisdier. Zo wordt deze goed ondersteund bij het liggen op dit kussen. Dit is vooral voor oudere honden en grote hondenrassen erg fijn. Maar deze memory foam kussen zijn uiteraard voor elk soort hond erg comfortabel. Als hondeneigenaar wil je het beste voor je hond. De producten van Scruffs zorgen ervoor dat het ligcomfort van je hond optimaal. Scruffs produceert producten van uitstekende kwaliteit die praktisch in gebruik zijn en ook een luxe uitstraling hebben. De kussens en manden kunnen bijvoorbeeld geplaatst worden in een hondenbench of hondenhok, maar ook op zichzelf staan de kussens goed in het interieur.

Door altijd een goede combinatie van functionaliteit en stijl te zoeken bij het ontwerpen, zijn producten van Scruffs geliefd bij huisdiereigenaren over de hele wereld. Bij Agradi koop je producten van Scruffs tegen scherpe prijzen. Bovendien profiteer je vaak van stickerkorting waardoor producten nóg goedkoper worden.