• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Shop nu met 25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

Scotch-Brite Kleefrollers

 1. Sale
  € 6,60 € 4,95 -25%
  Scotch Brite Roller Navulling 56st
  (0)
 2. Sale
  € 3,99 € 2,99 -25%
  Scotch Brite Haren/Pluizen Kleefrol Navulling 30 Vel
  (1)
 3. Sale
  € 8,15 € 6,11 -25%
  Scotch Brite Roller 56st
  (0)
 4. Sale
  € 13,17 € 9,88 -25%
  Scotch Brite Ultra Grip Haarborstel
  (0)
 5. Sale
  € 7,11 € 6,04 -15%
  Scotch Brite Ultra Grip Navulling
  (0)
Aantal per pagina:
20 100

3M, het bedrijf achter Scotch-Brite, is in 1902 begonnen als een kleine mijnbouwonderneming genaamd Minnesota Mining & Manufacturing Co. Destijds hield het bedrijf zich bezig met een bepaalde mineraalsoort oogsten uit een mijn. Toen bleek dat de mijn minder mineraal produceerde dan verwacht, besloten de oprichters zich te gaan richten op andere materialen en producten. Door goede samenwerking en innovatie is het bedrijf uitgegroeid tot 3M, een bedrijf dat wereldwijde bekendheid geniet en verantwoordelijk is voor zo’n 60.000 verschillende producten die gebruikt worden in huishoudens, bedrijven, scholen, ziekenhuizen en meer.

Wanneer je een dier in huis hebt, zijn haren op het interieur een veelvoorkomend probleem. Bij veel katten- en hondenrassen is het verharen van de vacht onvermijdelijk. Het verwijderen van deze haren, van bijvoorbeeld banken, is vaak lastig. Wanneer je gebruik maakt van hondenborstels of kattenborstels blijven er vaak haren achter. Met de kleefrollen van Scotch-Brite verwijder je haar, pluizen, stof en dergelijke makkelijk en snel. De rollen bevatten losse vellen. Zo kun je, wanneer een vel vol is, deze makkelijk afscheuren. Op deze manier is de kleefroller makkelijk te gebruiken. De zelfklevende rol is zo ontworpen dat deze haar/pluizen/stof uitstekend vasthoudt. Zo houd je het interieur schoon, maar bijvoorbeeld ook kleding.

Voor veel dierenrassen hoort bij het hebben van een gezonde vacht ook het verharen. Met dieren in huis kost het vaak meer moeite om alles schoon te houden. Producten van 3M Scotch-Brite vergemakkelijken dit. De producten zijn simpel in gebruik en doen wat ze beloven. Bij Agradi koop je producten van Scotch-Brite tegen de laagste prijzen. Met de stickerkorting van Agradi profiteer je van hoge kortingen op een groot aantal producten.