Outlet

Scoopfree Kattenbakken

 1. Scoopfree Vervangingslade Met Blue Crystal Kattenbakvulling

  Scoopfree Vervangingslade Met Blue Crystal Kattenbakvulling

  vanaf 24,49
  0
 2. Scoopfree Kattenbak Ultra Zelfreinigend

  Scoopfree Kattenbak Ultra Zelfreinigend

  206,79
  0
 3. Scoopfree Kattenbak Original Zelfreinigend

  Scoopfree Kattenbak Original Zelfreinigend

  176,39
  0
Aantal per pagina:
20 100

Scoopfree staat goed bekend om hun zelfreinigende kattenbakken en andere kattenbak benodigdheden. Niet alleen zijn het waanzinnig handige producten die zorgen voor net dat beetje extra gemak. Ook zijn de producten van Scoopfree van een hoge kwaliteit. Bij aanschaf van deze kwalitatieve katten producten weet je zeker dat je er nog een lange tijd van kunt gaan genieten. Geen kattenbakken van lage kwaliteit meer, waarvan steeds weer een onderdeel stuk gaat. Ook het steeds tillen met zware zakken kattenbakvulling is nu verleden tijd. Op Agradi.nl vind je alles wat je nodig hebt om goed voor jouw geliefde huisdier te kunnen zorgen. Het welzijn van jouw dier staat natuurlijk voorop, maar ook het stukje comfort is zeer belangrijk. Met de kattenbak van Scoopfree zorg jij voor een mooi en schoon privé toilet voor jouw poes of kater.

De zelfreinigende kattenbak van Scoopfree doet bijna al het werk voor je! De kattenbak wordt geleverd met een bijbehorende stekker. Dit mooie en handige product van Scoopfree veegt al het vuil in een perfect afgesloten gedeelte van de bak. De ultra zelfreinigende Scoopfree kattenbak houdt zelf bij wanneer jouw geliefde kat op de kattenbak is geweest. Doordat er een timer op de bak zit, zul je nooit lang last hebben van minder prettige geuren. Iedere keer zal de kattenbak zichzelf weer verschonen. Met dit gemak hoef je de kattenpoep of plas niet steeds zelf uit de kattenbak te scheppen. Een mooie schone bak zonder eventuele vieze geurtjes, dat klinkt toch heerlijk! Ook zijn er natuurlijk onder het kopje katten spullen losse wegwerp vervangingslades te koop op Agradi.nl.

Scoopfree kattenbakken en bijbehorende katten benodigdheden zijn natuurlijk online verkrijgbaar bij Agradi. Zie ook de Agradi stickerkorting, deze korting is namelijk toepasbaar op een groot aantal artikelen in ons assortiment. Bestel snel en haal jouw zelfreinigende kattenbak of losse vervangingslade nu nog in huis!