• Gratis verzending vanaf € 29,-
  • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis retour binnen 90 dagen

Shop nu met 25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

Schildpaddenvoer

  1. Outlet
    € 7,89 € 3,99 -49%
    Tetra Reptomin Schildpad 250ml
    (0)
Aantal per pagina:
20 100
Agradi heeft ook verschillende soorten attributen voor jouw schildpaddenverblijf. Zo heeft Agradi bijvoorbeeld een schildpadden Cliff dat naast een mooie omgeving voor jouw schildpad ook het water filtert. Hierdoor heeft de schildpad een gezonde en natuurlijk leefomgeving.  Ook voor in de woonkamer geeft dit een mooie en rustige sfeer aan uw terrarium.

Als je je schildpad gaat voederen is het natuurlijk fijn als daar een voerbakje voor is, daarom heeft Agradi ook diverse schildpaddenvoerbakjes.  Andere attributen die je in het schildpaddenverblijf kan plaatsen zijn een hoektrap of voerbakken in de vorm van rotsen. Dit is niet alleen voor jouw schildpad een uitstekende leefomgeving, maar bijvoorbeeld ook voor hagedissen. Ook bodembedekking is belangrijk voor uw schildpad, zodat zijn natuurlijke leefomgeving nog beter wordt vormgegeven. Verder heeft onze webshop nog warmtelampen en hygrometers

Heb jij naast een fascinatie voor dit bijzondere dier ook vissen, dan heeft Agradi hier ook voer voor. Dit is te koop voor in een natuurlijke vijver, of voor in een aquarium. Verder heeft Agradi ook aquariums en decoratie voor de aquariums zoals rotsen en neppe waterplanten. Zijn de vissen bekijken minder uw ding, en trek je liever de natuur in om hier vissen te gaan vangen? Agradi heeft ook een speciale afdeling voor de Hengelsport waarin u alles vind voor uw hobby. Hier vind je bijvoorbeeld hengels en outdoor spullen, maar ook kleding en dobbers. 

Agradi bied je een ruim aanbod voor uw amfibieën en reptielen, waarmee jouw  dier zich prettig voelt in een natuurlijk leefgebied, en bovendien een gezonde maaltijd krijgt waardoor jouw dieren zich vitaal en gezond voelen. Heeft u vragen wat het beste Schildpaddenvoer voor uw dier is, bekijk dan eens de recensies die dagelijks worden gegeven over de producten. Schildpaddenvoer koop je online bij Agradi.nl!