Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
Gratis retour binnen 90 dagen *

Winteruitverkoop: tot 50% korting! | 30% korting op diverse Eskadron collecties!

Winteruitverkoop: tot 50% korting!

Schapendrogist

 1. ECOstyle Klausan Violet Spray 200ml
  € 12,00

  ECOstyle Klausan Violet Spray 200ml

  (105)
 2. Sale
  Verm-X Brokjes voor Schapen & Geiten
  vanaf € 35,99 -20%

  Verm-X Brokjes voor Schapen & Geiten

  (21)
 3. Sale
  Vit Liquid Multivitamine 1 ltr
  € 24,99 € 23,74 -5%

  Vit Liquid Multivitamine 1 ltr

  (15)
 4. Sale
  Lammerbiest Volostrum 1st 50gr
  € 7,89 € 7,50 -4%

  Lammerbiest Volostrum 1st 50gr

  (18)
 5. Sale
  Excellent Aluminiumspray For All Animals
  € 7,99 € 7,59 -5%

  Excellent Aluminiumspray For All Animals

  (4)
 6. Sale
  Kerbl Hoef en Klauw -spray 200ml
  € 8,69 € 8,29 -4%

  Kerbl Hoef en Klauw -spray 200ml

  (10)
 7. Outlet
  Verm-X Brokjes voor Alpacas en Lamas
  vanaf € 36,74 -26%

  Verm-X Brokjes voor Alpacas en Lamas

  (0)
 8. Sale
  Uno Lamb
  € 64,30 € 61,08 -5%

  Uno Lamb

  (0)
Aantal per pagina:
20 100

In de Schapendrogist vind je producten die de darmhygiëne bij schapen ondersteunen en verbeteren. Een goede darmhygiëne helpt het schaap beter zijn voer te verteren. De vertering is belangrijk in het lichaam van het schaap, voornamelijk in het opnemen van voedingsstoffen. Het is dus belangrijk om de darmen de nodige verzorging te geven, de nodige producten daarvoor vind je in de productcategorie Darmhygiëne voor schapen.
Een belangrijk onderdeel van de darmhygiëne is een juist voerschema. De schapen moeten de juiste voedingsstoffen binnen krijgen. Het komt echter nog wel eens voor dat de voeding niet de juiste vitaminen en mineralen bevat. Wanneer dit het geval is kan met gebruik maken de producten in de categorie Mineralen voor schapen. Met de producten in deze productcategorie kan men het schaap een mineralen- of vitamine boost geven.

Ook de hoeven van het schaap hebben de nodige verzorging nodig. De hoeven dragen het schaap de gehele dag en zijn van levensbelang. Door een juiste hoefverzorging worden vervelende problemen voorkomen. Het kan echter wel eens voorkomen dat het schaap toch een probleem heeft met zijn hoeven, dan kan men ervoor kiezen om gebruik te maken van de producten in de productcategorie Hoefverzorging voor schapen. In deze productcategorie vind je onder andere een schapenschoen welke eenvoudig om de hoeven gedaan kan worden om infecties te voorkomen.

Om irritaties en andere vervelende aandoeningen te voorkomen, is het belangrijk dat de huid van het schaap ook de nodige verzorging krijgen. Echter blijkt dit nog een hele opgave met al het wol aanwezig op de huid. In de productcategorie Huidverzorging voor schapen vind je alle benodigdheden om de huid en vacht van het schaap op een juiste manier te verzorgen.

In de lammerperiode kan het schaap vaak wat extra ondersteuning nodig hebben. Daarnaast is het van belang dat de lammeren een goede start maken. In de productcategorie Lammeren vind je verschillende die lammeren kunnen helpen. Daarnaast zijn er verschillende producten verkrijgbaar die het schaap kunnen helpen bij de geboorte.