Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

Warmtelamp

Warmtelampen zijn er in verschillende soorten en sterktes. Het infrarode licht van de lampen dringt diep door de huid en in de spieren, waardoor dieren goed warm blijven en een betere doorbloeding wordt gestimuleerd. Voor gebruik voor het warmhouden van jonge dieren is het belangrijk de juiste lamp van de juiste sterkte te gebruiken. Bij Agradi vind je een grote collectie warmtelampen die geschikt zijn voor alle situaties. Agradi heeft warmtelampen van de bekende merken Philips, Olba en Kerbl voor elk budget.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Sale
  Kerbl Infrarood Spaarlamp Rood
  vanaf € 6,37 -15%

  Kerbl Infrarood Spaarlamp Rood

  (32)
 2. Philips Warmtelamp Wit
  vanaf € 5,99 -14%

  Philips Warmtelamp Wit

  (106)
 3. Sale
  Kerbl Infraroodlamp Rood
  vanaf € 4,75 -15%

  Kerbl Infraroodlamp Rood

  (23)
 4. Sale
  Kerbl Infrarood Spaarlamp Wit
  vanaf € 5,94 -15%

  Kerbl Infrarood Spaarlamp Wit

  (32)
 5. Sale
  Philips Warmtelamp Rood
  vanaf € 6,37 -15%

  Philips Warmtelamp Rood

  (106)
 6. Kerbl Infraroodlamp Hardglas 250W
  € 5,99 € 5,89 -2%

  Kerbl Infraroodlamp Hardglas 250W

  (6)
 7. Sale
  Kerbl Infraroodlamp 150w Hardglas Wit
  € 5,49 € 4,67 -15%

  Kerbl Infraroodlamp 150w Hardglas Wit

  (6)
1
Aantal per pagina:
24 96

Warmtelampen zijn verkrijgbaar in een rood licht gevende en wit licht gevende variant. Daarnaast zijn er lampen van verschillende wattages, het wattage bepaalt hoe veel warmte de lamp geeft. Ook zijn er keramische lampen, die geen licht geven, maar alleen warmte uitstralen. 

Bij de keuze voor wit of rood licht moet vooral rekening gehouden worden met de omgeving en de dieren waar de lamp gebruikt zal worden. Wit licht is vooral geschikt voor het warmhouden van biggen en kuikens. Rood licht is meer geschikt voor gebruik bij lammeren en andere dieren. Rood schijnende warmtelampen hebben het bijkomende voordeel dat ze het dag- en nachtritme van de dieren niet verstoren. Wit stralende lampen lijken veel op daglicht, waardoor de rust van de dieren verstoord kan worden. 

Wanneer de lamp gebruikt wordt in een ruimte die niet al te koud is, is een lamp van 150 Watt voldoende. Is het een koude of tochtige ruimte, dan zal een lamp met een hoger wattage beter geschikt zijn. Het is belangrijk dat de lamp in een armatuur bevestigd wordt die geschikt is voor warmtelampen. Ook moet de armatuur het gewenste wattage aan kunnen om ongelukken te voorkomen. Let bij de aankoop dus goed op of het wattage van de lamp en het armatuur overeenkomen.

Naast de warmtelampen vind je bij Agradi alles wat je nodig hebt voor de verzorging van je dieren. Voor de verzorging en gezondheid van je schapen kun je terecht in de Schapendrogist. Op de Sale pagina vind je benodigdheden voor het houden van schapen met fikse kortingen. Kortom: alles wat je nodig hebt voor schapen en lammeren koop je gemakkelijk en voordelig bij Agradi.