• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Pre Black Friday SALE: Tot 20% op bijna alles! | Voorraad SALE 30% korting: Outdoorlaarzen en zadeldekjes!

Pre Black Friday tot 20 % | Voorraad SALE 30% korting!

Lammeren

 1. € 7,89 € 7,50 -5%
  Lammerbiest Volostrum 1st 50gr
  (18)
 2. € 6,95 € 6,60 -5%
  Agradi Lammeren Adoptie Spray 250 ml
  (0)
 3. € 9,25 € 8,79 -5%
  Schedeband schaap 5 meter 1 st
  (3)
 4. € 24,99 € 20,59 -18%
  Dechra Eurolectrol Oraal Kalf/Big/Lam/Veulen 1kg
  (0)
 5. € 4,50 € 4,28 -5%
  Lijfbieder voor schaap met klem 1 st
  (2)
 6. € 33,45 € 31,78 -5%
  Schedeband naald schaap 1 st
  (1)
 7. € 19,95 € 18,95 -5%
  Agradi Wondkram Tang
  (0)
 8. Sale
  Agradi Lijfbieder Voor Schaap Met Lint
  € 4,65 € 4,42 -5%
  Agradi Lijfbieder Voor Schaap Met Lint
  (0)
Aantal per pagina:
20 100

Om het schaap bij de bevalling te ondersteunen, kan men gebruik maken van verschillende producten. Om de baarmoeder op de plek te houden kan men gebruik maken van de Lijfbieder voor schaap met klem. Dit is een effectief en snel hulpmiddel om de baarmoeder tijdens de bevalling op de plek te houden. De lijfbieder kan in de schede van de ooi ingebracht worden, waarna het gemakkelijk aan de wol vast gezet kan worden door middel van de twee klemmetjes. Andere hulpmiddelen die men kan gebruiken bij de geboorte is de schedeband in combinatie met de schedeband naald. Beide producten kunnen echter pas worden ingezet wanneer het schaap de baarmoedermond laat zien.

Wanneer het lam vervolgens geboren is, is het belangrijk dat de moeder interactie zoekt met het lam. Om te voorkomen dat de ooi de lammeren gaat afstoten, kan gebruik worden gemaakt van Excellent Lammeren Adoptiespray. De adoptiespray zorgt voor een geureenheid rondom de lammeren, waarna de ooi de lammeren zal accepteren. Dit product kan zelf zijn werk nog doen wanneer de ooi de lammeren al heeft afgestoten. Ook wordt het middel vaak ingezet om de ooi vreemde lammeren te laten accepteren. Dit komt bijvoorbeeld voor wanneer een ooi is overleden welke net lammeren heeft gekregen, de moederrol zal vervolgens worden overgenomen door een andere ooi. Men kan het product op minimaal 15 centimeter afstand van de lammeren, de ooi en het verblijf sprayen. Op deze manier wordt er een geureenheid gecreëerd waardoor de ooi de lammeren zal accepteren.

Wanneer de ooi niet voldoende of helemaal geen biest produceert, kan men gebruik maken van Volostrum Lam. Dit product dient ter vervanging of aanvulling op de biest voor lammeren. Het product zorgt ervoor dat het lam voldoende antistoffen binnenkrijgt, waardoor het een natuurlijke afweer tegen infecties en ziekten ontwikkelt en ondersteunt. De verpakking bestaat uit tien zakjes, waarnam en kan overgaan op kunstmelk of kan het lam gaan drinken bij de ooi.