• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Magazijn Sale tot 30% korting!

Magazijn Sale tot 30% korting!

Hoefscharen

 1. Sale
  Claw Clipper Schaap Dutch
  € 21,50 € 18,27 -15%
  Claw Clipper Schaap Dutch
  (8)
 2. Sale
  Kerbl Schapenhoefschaar Ongetand Groen
  € 11,99 € 10,19 -15%
  Kerbl Schapenhoefschaar Ongetand Groen
  (39)
 3. Sale
  Kerbl Schapenhoefschaar Getand Groen
  € 11,99 € 10,19 -15%
  Kerbl Schapenhoefschaar Getand Groen
  (61)
 4. Sale
  Felco Hoefschaar Felco 51 Reserveveer
  € 2,79 € 2,37 -15%
  Felco Hoefschaar Felco 51 Reserveveer
  (4)
 5. Sale
  Kerbl Hoefschaar Felco 51 Reservemes
  € 16,49 € 14,02 -15%
  Kerbl Hoefschaar Felco 51 Reservemes
  (2)
Aantal per pagina:
20 100

Voordelen hoefscharen

Gezonde klauwen bij jouw schapen zijn erg belangrijk voor de verzorging van jouw schapen. Om te voorkomen dat de hoeven ga brokkelen of dat er wonden in komen is het belangrijk om ze in een goede vorm te houden. Hoefscharen zijn ideaal voor lange punten, met een hoefschaar kun je deze gemakkelijk en veilig afknippen. In de webshop van Agradi vind je alle producten om de klauwverzorging bij schapen zo goed mogelijk uit te kunnen voeren.

Verschillende soorten hoefscharen

Hoefscharen voor schapen zijn bij Agradi te koop in verschillende varianten. Zo verkopen wij klauwscharen van allemaal verschillende merken bij Agradi, deze verschillende hoefscharen hebben verschillende voordelen. Zo is het ene soort makkelijker in gebruik bij kleinere hoefjes en heeft de andere een soft grip handvat. Door de verschillende varianten die wij bij Agradi verkopen zal er altijd de perfecte tussen zitten zodat jij makkelijk en veilig de klauwen van jouw schapen kan verzorgen.

Op Agradi.nl vind je dus alle producten die je nodig hebt bij het verzorgen van de hoeven van jouw schaap. Wanneer je voordelig wil shoppen kun je bij Agradi gebruik maken van een stickerkorting waarmee je kortingen op vele artikelen in onze afdeling voor veehouderij benodigdheden, zo vind je ook in de categorie hoefscharen vele producten met de stickerkorting. Voor nog meer kortingen kun je voor benodigdheden voor de verzorging van de klauwen van jouw schapen welke in de uitverkoop/opruiming zijn terecht op onze Sale pagina. Koop jouw hoefscharen nu op Agradi.nl!