Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen bedenktijd *

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

Schapenboeken

Boeken over schapen koop je online bij Agradi.nl.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
 1. Schapen
  € 19,50

  Schapen

  (5)
 2. Praktijkreeks Geiten
  € 19,50

  Praktijkreeks Geiten

  (14)
1
Aantal per pagina:
24 96

Wanneer je voor het eerst van plan bent om schapen of geiten te gaan houden is het verstandig je goed in te lezen. Bij Agradi vind je, naast alles wat nodig is voor de verzorging en huisvesting van je dieren, ook verschillende boeken over schapen en geiten.

Als nieuwe schapen- of geitenhouder is het belangrijk dat je goed weet hoe je nieuwe dier(en) verzorgt moeten worden. Je wilt natuurlijk dat je dieren gezonde en gelukkig te houden. Soms is het lastig om uit te vinden wat er geschikt is voor jouw dieren en de situatie waarin je ze wilt houden. In de handboeken over het houden van geiten en schapen staat overzichtelijk uiteengezet wat je allemaal moet weten, zo kun je gemakkelijk de antwoorden op al je vragen opzoeken.

In de boeken wordt aandacht besteed aan voeding, huisvesting en verzorging, maar ook aan de verschillende rassen en het gedrag van de dieren. Het gedrag en de behoeften van schapen en geiten zijn afhankelijk van de leefomgeving van hun voorouders. Zo hebben de verschillende rassen verschillende vachtsoorten, waardoor sommige dieren meer vacht- of hoefverzorging nodig hebben dan andere dieren.

Ook over de verschillende soorten schapenvoer en welke je dieren nodig hebben kun je informatie in de boeken vinden. Dit is afhankelijk van de manier waarop je je dieren houd en wat je met ze wilt. Wanneer je schapen of geiten houd als hobby, kun je ze met voldoende ruwvoer zoals gras of hooi prima zonder brokken bij te voeren. Toch is het belangrijk ze biks te geven om te zorgen dat ze voldoende vitaminen en mineralen binnen krijgen en omdat ze door het regelmatig aanbieden van brok minder schuw worden.

Naast boeken over schapen en geiten vindt je bij Agradi natuurlijk ook alle andere benodigdheden voor het verzorgen van je dieren. In de Schapendrogist vind je alles wat je nodig hebt om jouw dieren gezond te houden. Producten voor het houden van schapen met fikse kortingen vind je op de Sale pagina. Zo vindt je bij Agradi gemakkelijk en voordelig alles wat je nodig hebt.