Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Scalibor Tekenbanden

Scalibor tekenbanden koop je online bij Agradi! Het merk Scalibor beschermt jouw hond preventief tegen teken, muggen en zandvliegjes. Haal jouw Scalibor protectorband in huis en geniet zonder zorgen van al jullie avontuurlijke uitjes. Zie ook onze online Merkenshop voor een compleet overzicht van alle merken die op Agradi.nl aangeboden worden. Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Agradi's keuze
Scalibor Protector Tekenband Hond
Vanaf€ 33,99

Scalibor Protector Tekenband Hond

(211)
Aantal per pagina:
24

Het merk Scalibor is echt een merk voor alle avonturiers en hondenliefhebbers. Scalibor vlooien- en tekenbanden kunnen gebruikt worden wanneer jouw hond bijvoorbeeld graag rent en speelt in de achtertuin. De Scalibor protectorband is ook goed geschikt voor lange wandelingen door de mooiste bossen of heerlijk wandelend door de prachtige weilanden. De Scalibor protectorband voor de hond zorgt voor een goede bestrijding van teken, muggen en zandvliegjes. Daarnaast voorkomt deze vlooien- en tekenband ook een eventuele herbesmetting.

Een actief uitje met je hond in bosrijk gebied? Geen probleem met de Scalibor protectorband. Doe de tekenband om en klim en spring zonder zorgen over de takken en boomstammen heen! De werkingsduur van de Scalibor protectorband is gemiddeld vijf tot zes maanden. De Scalibor protectorband beschermt jouw hond gedurende die periode goed tegen parasieten. Let wel bij gebruik goed op de minimale leeftijd van de hond, dit staat bij de diverse producten van Scalibor vermeld. Voorkom tekenbeten, muggen en zandvliegjes en ga goed beschermd op pad met jouw geliefde huisdier. Je vindt de Scalibor protectorband bij Agradi in onze Hondendrogist.

Vlooienmiddelen voor honden zijn super handig om jouw hond net dat beetje extra bescherming te kunnen geven. Is jouw hond al gebeten door een teek? Dan moet je deze natuurlijk wel eerst nog op een goede manier verwijderen, bijvoorbeeld met een tekenpincet. Haal de teek dan ook zo snel mogelijk geheel weg. De kans op het overdragen van een eventuele ziekte wil je natuurlijk het liefst vermijden. Geef de teek geen kans en verwijder deze parasiet meteen van de huid van jouw hond.

De Scalibor protectorband vind je in ons assortiment bij Agradi! Zie ook de Agradi stickerkorting die op een groot aantal artikelen in ons assortiment toepasbaar is. Zo is jouw Scalibor vlooien- en tekenband niet alleen handig, maar ook nog eens extra voordelig! Haal de protectorband nu nog in huis en ervaar zelf hoe goed het werkt.