Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

NU tot 25% KORTING op diverse categorieën! Actievoorwaarden >>

NU tot 25% KORTING op diverse categorieën! Actievoorwaarden >>

Safety Gear Collars

Safety Gear reflectie en lichtjes voor de hondenhalsband koop je online bij Agradi. Safety Gear is een bekend merk dat zich richt op diverse veiligheidsartikelen voor jouw geliefde huisdier. In het ruime assortiment van Agradi vind je dan ook verschillende reflectievesten en hondenkleding, (lichtgevende) veiligheidslampjes en reflectiehalsbanden en halsbandhangers. Alles op het gebied van verlichting en veiligheid, speciaal bedoeld voor jouw huisdier. Dan zit je bij het merk Safety Gear aan het goede adres!
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
  1. Sale
    Veiligheidsvest Hond Reflecterend Geel
    vanaf € 9,44 -10%

    Veiligheidsvest Hond Reflecterend Geel

    (2)
Aantal per pagina:
24 96

De reflecterende Safety Gear collars voor de hond koop je online op Agradi.nl. Ga met een gerust hart op pad samen met jouw geliefde (huis)dier. Met deze veiligheidsartikelen maak je zonder zorgen een heerlijke wandeling, zelfs in het donker. Met bijvoorbeeld een lichtgevende halsband of reflecterende hondenjas zijn jullie overal waar jullie lopen goed zichtbaar. Met de veiligheidsartikelen van het merk Safety Gear hoef je niet meer bang te zijn dat auto’s, scooters, fietsers of wandelaars jullie uit het zicht zullen verliezen. Ze zullen jullie van veraf al aan zien komen wandelen en zo kunnen jullie ze rustig en vooral dan ook veilig passeren. Natuurlijk zijn de artikelen van Safety Gear niet alleen geschikt voor in het donker, ook als het mistig is bijvoorbeeld dan is het natuurlijk erg handig als jouw hond goed zichtbaar blijft. Daarnaast kun je de veiligheidsproducten ook overdag gewoon gebruiken, zet dan simpelweg de LED verlichting uit.

Safety Gear heeft niet alleen veilige (lichtgevende en reflecterende) producten, deze veiligheidsartikelen voor de hond zien er ook nog eens onwijs stoer uit! Van een reflecterend geel, naar een stoer zwart jasje bijvoorbeeld. Daarnaast zijn er ook veel verschillen in de lichtgevende- en reflecterende halsbanden te zien. Zo zijn er halsbanden speciaal bedoeld voor jouw hond te vinden in bijvoorbeeld de kleuren zwart, geel en oranje. En zijn er halsbanden die bijna geheel verlicht worden door een speciale lichtbuis, maar ook halsbanden gemaakt met rondom diverse verstelbare LED lampjes.

Collars voor de hond van het merk Safety Gear vind je online bij Agradi. Hou ook de Outletpagina in de gaten voor alle leuke kortingen in één compleet overzicht. Met de Agradi stickerkorting, die op een groot aantal artikelen in ons assortiment toepasbaar is, ben je wel heel voordelig uit! Kijk dus snel en haal jouw Safety Gear veiligheidsproduct nu nog in huis.