Outlet

Veemeetbanden

 1. Agradi Veemeetlint 250cm

  Agradi Veemeetlint 250cm

  12,32
  0

  Op voorraad Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden

 2. Veemeetlint 255cm

  Veemeetlint 255cm

  21,59
  0
Aantal per pagina:
20 100

Toepassing meetbanden

Een voorbeeld van toepassing van een dergelijke meetband is bij het inschatten van de ontwikkeling van het gewicht van een dier. Dit kan handig zijn voor het bijhouden van gewichtsschommelingen bij bijvoorbeeld groeiende of lacterende dieren. Het gewicht is natuurlijk niet exact, maar het verschil in gewicht is wel een goede indicator omdat op elk moment hetzelfde meetsysteem gebruikt wordt, namelijk de meetband!

Een andere toepassing van een meetband is bij het berekenen van de hoeveelheid medicijn die bij een dier toegediend wordt, dit is namelijk vooral afhankelijk van het gewicht van het dier. Ook voor middelen voor ontwormen is het belangrijk dat de juiste dosering berekend wordt aan de hand van het lichaamsgewicht! Wanneer je problemen hebt met zieke dieren is dit natuurlijk erg vervelend, maar voor meer hulp hierbij kan je een kijkje nemen bij de Rundveedrogist van Agradi.

De Agradi stickerkorting is toepasbaar op een groot aantal artikelen in de groep Rundvee benodigdheden, waaronder ook op artikelen in de categorie Veemeetbanden. Voor producten met betrekking tot melken kun je kijken op de pagina’s Melkmachines en  Benodigdheden voor melken. Tenslotte kun je voor Veehouderij benodigdheden die in de uitverkoop of opruiming zijn terecht op onze Sale pagina. Hopelijk tot ziens op Agradi.nl!