Outlet

Potenmarkering

Potenmarkeringsbenodigdheden zijn zeker handig bij het houden van rundvee. Deze potenmarkering verkopen wij bij Agradi in verschillende soorten, maten, merken, kleuren en materialen, zodat altijd de juiste potenmarkering er voor jouw vee tussen zit.

Gebruik potenmarkering

Potenmarkering vallen binnen de veehouderij onder de categorie Veemarkering. Potenmarkering wordt veel gebruikt bij het houden van rundvee omdat je hiermee makkelijk onderscheid kunt maken tussen het vee, daarom wordt het ook wel een koeherkenningsband genoemd. Vaak wordt potenmarkering gebruikt om het merken van de koeien bij bijvoorbeeld droogzetten, uierontsteking en klauwbehandeling. Hierdoor kunnen de koeien die wat mankeren makkelijk uit elkaar gehaald worden. Ook kan er geschreven worden op de potenmarkering om nog specifieker aan te geven wat er met het vee aan de hand is.

Verschillende soorten potenmarkering

In deze categorie is het bekendste merk dat wij verkopen de potenmarkeringen van het merk Kerbl. Wanneer je opzoek bent naar een specifiek merk, kun je het beste even een kijkje nemen op onze Merkenpagina waar je ons ruime assortimenten aan verschillende merken kan vinden. De potenmarkeringen voor rundvee verkopen wij bij Agradi in verschillende kleuren en materialen. De verschillende kleuren zijn erg handig om het onderscheid te maken. Bij Agradi verkopen wij potenmarkering van het materiaal klittenband en plastic. Deze enkelklittebanden zijn erg populair omdat je ze gemakkelijk op en af kan doen bij de koe.

Voor alle veemarkeringen, zo ook de potenmarkeringen shop je gemakkelijk bij Agradi alles wat je nodig hebt! Bij ons vind je namelijk alle soorten, maten, kleuren en merken potenmarkeringen. In de webshop van Agradi profiteer je van een stickerkorting waarmee je voordeel hebt op vele artikelen in onze afdeling voor Veehouderij zo vind je ook in de categorie potenmarkering vele producten met de stickerkorting. Voor nog meer voordeel kun je voor producten welke in de uitverkoop en/of welke in de opruiming zijn terecht op onze Sale pagina waar je alle aanbiedingen zult vinden. De beste kwaliteit potenmarkering shop je nu voordelig in de webshop van Agradi.nl!