Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

De mooiste collecties shop je hier >

De mooiste collecties shop je hier >

Melktesters

Melktesters koop je goedkoop en snel op de website van Agradi.nl! Als je gaat melken is het belangrijk om de opgevangen melk te testen op eventuele stoffen zoals antibiotica. Hiervoor gebruik je een melktester, waarmee je eenvoudig en snel stoffen kan detecteren in de melk. Wanneer je opzoek bent naar een specifiek merk voor melktesters, kun je terecht in de Merkenshop van Agradi. Het testen van melk is zeer belangrijk en een melktester mag dus absoluut niet ontbreken bij je melkbenodigdheden.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Sale
  Agradi Snaptester St Plus
  € 6,25 € 5,31 -15%

  Agradi Snaptester St Plus

  (0)
 2. Sale
  Snap Timer 1 st
  € 30,45 € 25,88 -15%

  Snap Timer 1 st

  (0)
 3. Populaire merken

Aantal per pagina:
24 96

Met een melktester kun je verschillende factoren in de melk detecteren. Zo kun je bijvoorbeeld ontdekken of er sporen van antibiotica in de melk zitten, maar ook ontstekingen kun je hiermee waarnemen. Een ontsteking gaat gepaard met een verhoogd celgetal in een kwartier. Deze factoren zijn zeer belangrijk om te weten, omdat er een boete staat op het leveren van melk met bijvoorbeeld sporen van antibiotica. Antibiotica houdende melkproducten kunnen zorgen voor een antibioticaresistentie bij mens en dier.

Om een goed resultaat uit je melktest te krijgen, is het van belang dat je de instructies zorgvuldig volgt en gebruik maakt van onder andere melkhandschoenen. Tijdens het melken gebruik je natuurlijk voor de hygiëne sowieso al handschoenen en een melkschort, zodat eventuele besmetting voorkomen kan worden. Het testen van melk is ontzettend belangrijk en verkopende partijen zijn niet verantwoordelijk voor eventueel foutief gebruik van de melktest.

Een melktester set wordt meestal compleet geleverd, zodat je direct aan de slag kan gaan met het testen van je melk. De melk kan direct uit de koe, of ander dier, getest worden maar ook vanuit de tank. Een melktest geeft over het algemeen binnen circa 3 uur een duidelijk resultaat. Een test dient altijd gekoeld bewaard te worden en het volgen van de instructies is dus van groot belang! Voor een juiste melktest kan je gebruik maken van een timer, deze geeft na exact 3 uur een waarschuwing dat de melktest gecontroleerd moet worden. Daarnaast geeft de timer ook de resterende tijd aan, zodat je direct kan zien wanneer de test gecontroleerd moet worden.

Melktesters koop je dus gemakkelijk in de online webshop van Agradi! Agradi heeft een ruim assortiment voor melkbenodigdheden, waaronder melktesters. Wanner je opzoek bent naar een melktest in de aanbieding of opruiming, kun je een kijkje nemen op de Sale pagina van Agradi.