Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen bedenktijd *

Agradi, de beste webwinkel van Nederland? Stem hier >

Agradi, de beste webwinkel van Nederland? Stem hier >

Koeliften

Koeliften koop je gemakkelijk en voordelig op Agradi.nl. Een essentieel stuk gereedschap voor iedere rundveehouder.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
  1. Sale
    Koelifter
    € 249,50 € 187,12 -25%

    Koelifter

    (0)
  2. Populaire merken

Aantal per pagina:
24 96

Agradi.nl biedt een groot assortiment aan van rundvee takels en de benodigde accessoires van het bekende merk Kerbl. In onze Merkenshop kun je naar een specifieke merk zoeken die wij in assortiment hebben. Agradi verkoopt zowel koeliften die onder de buik van het dier door gaan als klemmen om de koe bij de heupen op te liften. De verschillende koeliften van Agradi zijn geschikt voor zowel melkvee als vleesvee, afhankelijk van hun gewicht.

Wanneer een koe vast ligt of zelf de kracht niet heeft om op te staan, is het van groot belang dat je haar kunt helpen. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen nadat het dier is gevallen of wanneer het lijdt aan melkziekte, vlak na het afkalven. Het is dan belangrijk het dier weer op de been te krijgen, zodat het weer kan gaan eten en zo aansterkt.

Een koelift kan eenvoudig bevestigd worden aan een takel, heftruck of voorlader van de tractor, waarna je haar hiermee voorzichtig overeind kunt helpen.

De koelift wordt alleen gebruikt als hulpmiddel om te zorgen dat het dier op kan staan en er daarna voor te zorgen dat het dier niet omvalt. Wanneer de koe echt niet in staat om zelfstandig te blijven staan, heeft het geen zin het dier overeind te houden in de takel. Wanneer het dier blijft liggen, kan een lift gebruikt worden het eens in de drie uur om te draaien om doorliggen te voorkomen.

Het is belangrijk dat de koelift deskundig gebruikt wordt om te voorkomen dat het dier gewond raakt bij het optillen. Vooral bij de heupklemmen moet je voorzichtig zijn dat deze strak genoeg zitten om het dier op te tillen, maar niet te verwonden.

Naast koeliften verkoopt Agradi.nl ook andere zaken om de koe weer op de been te krijgen en te helpen. Zo is er een groot assortiment rundveehalsters om de koe eenmaal op de been te begeleiden en in bedwang te houden. In de Rundvee drogisterij vind je spullen om eventuele verwondingen van het dier te verzorgen en supplementen om het dier op de been te houden.

Op een groot deel van het assortiment Rundvee benodigdheden zijn de stickerkortingen van Agradi.nl van toepassing. Rundvee artikelen in de uitverkoop vindt je terecht op onze Sale pagina. Alle benodigdheden voor het houden van Rundvee bestel je snel en voordelig bij Agradi.nl.