Outlet

Klauwenbad

Klauwenbad

Een klauwbad wordt gebruikt voor onderhoud van de klauwen van de koe; wanneer het bad gevuld wordt met water en een ontsmettingsmiddel, zal dit schadelijke bacteriën doden, waardoor klauwproblemen beperkt worden. Klauwproblemen hebben een negatief effect op het welzijn van de koe, wat ook weer invloed heeft op de melkgift. Het is dus belangrijk dat dit voorkomen wordt! Voor optimaal resultaat wordt geadviseerd een klauwbad ongeveer één keer per twee weken uit te voeren, zodat de bacterie geen tijd heeft om opnieuw uit te groeien. Meer hulp nodig bij het gezond houden en krijgen van de koeien? Neem dan een kijkje bij de Rundveedrogist van Agradi.

Klauwlijm

Wanneer een klauwprobleem zich voordoet aan een klauw, of een deel van een klauw, is het belangrijk dat dit aangetaste deel ontlast wordt. Hiervoor worden de zogenoemde klosjes gebruikt, dit is een rubberen of houten blokje wat onder de klauw bevestigd kan worden. Om deze klosjes te bevestigen, is ook een goede, snel uithardende lijm nodig. In ons assortiment hebben we verschillende klosjes en lijm van het merk Claw en ClawFix, wat er voor zorgt dat het proces van vastlijmen makkelijk verloopt. Voor wie het vastlijmen van klosjes toch te veel werk vindt, hebben wij ook schoentjes van Claw Glue, die in z’n geheel over de klauw geplaatst kunnen worden. Voor gereedschap voor het onderhoud van de klauwen kan je een kijkje nemen bij onze Klauwverzorging voor Rundvee. Voor supplementen voor het onderhouden van de klauwen kun je een kijkje nemen bij de Klauwverzorging in de Rundveedrogist.

De Agradi stickerkorting is toepasbaar op een groot aantal artikelen in de groep Rundvee benodigdheden, waaronder ook op artikelen in de categorie Klauwbad. Voor producten met betrekking tot melken kun je kijken bij onze melkmachines en  benodigdheden voor melken. Tenslotte kun je voor Veehouderij benodigdheden die in de uitverkoop of opruiming zijn terecht op onze Sale pagina. Hopelijk tot ziens op Agradi.nl!