Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen bedenktijd *

Agradi, de beste webwinkel van Nederland? Stem hier >

Agradi, de beste webwinkel van Nederland? Stem hier >

Kalverendekens

Een koedek koop je online bij de Veehouderijspecialist Agradi.nl! Het koedek is natuurlijk ook te vinden bij onze Rundvee benodigdheden.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Kalverdek Groen
  € 21,50

  Kalverdek Groen

  (2)
 2. Kalverdeken
  € 26,99 € 23,90 -11%

  Kalverdeken

  (9)
 3. Kerbl Kalverdeken Premium Zwart
  € 39,99 € 37,99 -5%

  Kerbl Kalverdeken Premium Zwart

  (0)
 4. Kerbl Kalverendeken Premium zwart Zwart
  € 39,99 € 37,99 -5%

  Kerbl Kalverendeken Premium zwart Zwart

  (1)
 5. Kerbl Kalverdeken EasyWear Licht Model
  € 22,99

  Kerbl Kalverdeken EasyWear Licht Model

  (0)
 6. Sale
  Kerbl Koedeken Thermo
  € 69,99 € 62,99 -10%

  Kerbl Koedeken Thermo

  (0)
 7. Uierdoek extra 10st.
  € 21,50

  Uierdoek extra 10st.

  (0)
 8. Populaire merken

Aantal per pagina:
24 96

Een koedek wordt voornamelijk gebruikt als bescherming tegen kou, maar kan ook dienen als vuilafwering tijdens beurzen. In het assortiment van Agradi.nl zijn verschillende koedekken te vinden, voor zowel kalveren als volwassen koeien.

Koedek voor kalveren

Koedekken kunnen voor jonge, kwetsbare kalveren een uitkomst zijn. Pasgeboren kalveren zijn erg vatbaar voor ziektes met als gevolg vaak diarree. Een goed koedek zorgt voor preventie van ziektes en helpt bij een sneller herstel. Bij het gebruik van een deken hoeft een kalf zijn of haar energie minder te gebruiken voor het warmhouden van zijn of haar eigen lichaam, waardoor meer energie naar de groei van het kalf zelf gaat! Voor meer hulp bij het gezond houden en krijgen van kalveren verwijzen we je graag door naar de Rundveedrogist van Agradi. Voor producten met betrekking tot het voeden van kalveren verwijzen we je graag door naar de Kalveremmers en Kalverflessen

Volwassen koeien

Een koedek kan naast kalveren ook voordelen bieden voor volwassen koeien. Bij ziekte is het net zo belangrijk dat een volwassen dier goed warm blijft. Hierbij kan een deken uitkomst bieden. Ook is het fijn om tijdens een strenge winter een wat zwakkere koe te helpen met haar weerstand. Voor preventie en genezing van ziektes verwijzen we je weer graag door naar de Rundveedrogist van Agradi.

Daarnaast kan een koedek gebruikt worden om een koe schoon te houden tijdens beurzen en keuringen, want wanneer jouw koe geshowd wordt wil je natuurlijk graag dat ze er nog spik en span bij staat! Voor meer producten voor het uiterlijke onderhoud en het toiletteren van de koe verwijzen we je door naar de pagina Veeborstels. Voor het voorleiden van koeien tijdens shows zijn halsters te vinden op de pagina Rundveehalsters