Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

De mooiste collecties shop je hier >

De mooiste collecties shop je hier >

Kalfverlossers

Kalfverlossers maken een onmisbaar deel uit van het Rundvee assortiment van Agradi.nl.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
  1. Sale
    Veeverlostouw 2st
    € 7,25 € 6,16 -15%

    Veeverlostouw 2st

    (2)
  2. Populaire merken

Aantal per pagina:
24 96

Iedere rundveehouder krijgt te maken met geboortes waarbij de koe wel wat hulp kan gebruiken. Hierom biedt Agradi een groot assortiment aan verloskettingen, verlostouwen en veeverlossers van verschillende merken, zoals Kerbl en Rheintechnik. De grote collectie is geschikt voor zowel veehouders als veeartsen en veeverloskundigen. Alle benodigdheden voor de dracht en geboorte vindt je bij Agradi.nl.

Kalfverlossers en andere hulpmiddelen worden gebruikt wanneer vaarzen of koeien niet (geheel) op eigen kracht kunnen bevallen van hun kalf. Meestal gaat het om kalveren die erg groot zijn of waarbij de schouder in de weg zit. Het wachten op de veearts of veeverloskundige kan in sommige gevallen te lang duren. Het is dan belangrijk dat je het kalf zelf kunt helpen. Belangrijk is dat de verschillende veeverloskundige hulpmiddelen deskundig gebruikt worden. Agradi heeft verschillende soorten hulpmiddelen, onder andere verlostouwen, verloskettingen en verloskrikken.

Bij een lastige geboorte kan een verlostouw hulp bieden door de lussen rond de voorpoten van het kalf te toen en zacht druk te geven. Wanneer het kalf meer vast zit zijn de kettingen hiervoor geschikt. Verloshulpen met krik-functie worden gebruikt wanneer het moederdier het kalf niet (meer) zelfstandig verder door het geboortekanaal krijgt. Het is belangrijk dat de krik door een deskundige gebruikt wordt om te voorkomen dat het kalf of het moederdier gewond raken.

De stickerkorting van Agradi is van toepassing op een groot deel van het assortiment Rundvee benodigdheden. Naast verloskundige hulpmiddelen heeft Agradi.nl ook een groot assortiment voor de verzorging van koe en kalf. Basisbenodigdheden als kalverflessen en koedekken, maar ook supplementen voor na de bevalling vindt je onder de categorie Rundveedrogist. Voor Rundvee artikelen in de uitverkoop kun je terecht op onze Sale pagina. Bestel nu jouw Rundvee benodigdheden snel en voor de beste prijs op Agradi.nl