Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

Hoefmessen Rundvee

Ook hoefmessen voor rundvee koop je online bij de Veehouderijspecialist Agradi.nl! Op deze pagina vind je verschillende soorten hoefmessen voor het onderhouden van de klauwen van jouw dieren. Naast hoeftangen en hoefraspen worden voornamelijk hoefmessen gebruikt om de klauwen van rundvee bij te werken. Daarom vind je in ons assortiment veel verschillende hoefmessen, want iedereen heeft weer ander gereedschap nodig om prettig mee te werken. Daarnaast beschikken wij ook over producten die je nodig kan hebben bij het gebruik van hoefmessen, zoals een messenslijper of wetsteen, en een crème om klauwen mee in te smeren.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Sale
  Kerbl Wetsteen voor Hoefmessen
  € 4,99 € 3,74 -25%

  Kerbl Wetsteen voor Hoefmessen

  (19)
 2. Sale
  Kerbl Hoefmes Profi Dubbel zijdig
  € 14,99 € 12,74 -15%

  Kerbl Hoefmes Profi Dubbel zijdig

  (47)
 3. Sale
  Kerbl Hoefkapmes met Grip 30cm
  € 12,99 € 9,74 -25%

  Kerbl Hoefkapmes met Grip 30cm

  (40)
 4. Sale
  Hoefmes smal R 1 st
  € 13,10 € 11,13 -15%

  Hoefmes smal R 1 st

  (5)
 5. Sale
  Hoefmessen Profi Hout en metaal
  € 13,99 € 11,89 -15%

  Hoefmessen Profi Hout en metaal

  (3)
Aantal per pagina:
24 96

Hoefmessen

In ons assortiment vind je bijvoorbeeld hoefmessen voor links- en rechtshandigen, maar ook met verschillende maten handvatten, en gemaakt van verschillende materialen. Voor optimaal gebruik is het namelijk belangrijk dat een hoefmes goed in de hand ligt. Daarnaast zijn verschillende sets, met daarin verschillende soorten hoefmessen, beschikbaar. Een hoefmes wordt vooral gebruikt om de randen van de klauw weg te snijden, dit dient namelijk periodiek te gebeuren.

Hoefmessen slijpen

Het is natuurlijk belangrijk dat een hoefmes goed scherp blijft; daarom hebben wij in ons assortiment ook producten om je mes mee te slijpen! De producten die je hiervoor kan gebruiken zijn messenslijpers en wetstenen. Beide producten hebben een gebogen vorm, waardoor meegegaan wordt met de vorm van het hoefmes. Het slijpen van een hoefmes werkt hetzelfde als het slijpen van een gewoon mes; het snijblad van het mes dient langs de messenslijper of wetsteen gehaald te worden, en dat dan aan beide kanten. Zo zorg je ervoor dat je hoefmes lang zijn goede kwaliteit behoudt!

Overige producten

Verder beschikken we in ons assortiment nog over andere producten, zoals een crème om bijgesneden klauwen mee in te vetten. Op deze manier blijft de klauw mooi soepel. Ook beschikken wij over een hele hoefbekapbeugel. Deze beugel kan boven het dier geplaatst worden, waardoor de klauw eraan bevestigd kan worden door middel van een touw. Op deze manier is het mogelijk langer bezig te zijn met een klauw, zonder vermoeid te raken van het omhoog houden van de klauw.

De Agradi stickerkorting is toepasbaar op een groot aantal artikelen in de groep Rundvee benodigdheden, waaronder ook op artikelen in de categorie Hoefmessen. Voor meer producten met betrekking tot klauwverzorging kun je kijken bij onze Klauwverzorging. Tenslotte kun je voor Veehouderij benodigdheden die in de uitverkoop of opruiming zijn terecht op onze Sale pagina. Hopelijk tot ziens op Agradi.nl!