Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen bedenktijd *

Agradi, de beste webwinkel van Nederland? Stem hier >

Agradi, de beste webwinkel van Nederland? Stem hier >

Dipbekers

Dipbekers koop je online gemakkelijk in de webshop van Agradi. Om de uiers van je melkdieren gezond en te houden en goed te behandelen, mogen dipbekers zeker niet ontbreken tussen je melkbenodigdheden. Door het gebruik van een dipbeker en dus het verzorgen van de uiers verklein je de kans op ontstekingen in de uiers, ook wel mastitis genoemd. Een bekend en goed merk voor dipbekers is het merk Kerbl. Wanneer je opzoek bent naar een specifiek merk, kun je terecht in de Merkenshop van Agradi.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Sale
  Kerbl Dipbeker Ambic Premium NonReturn
  € 9,99 € 8,99 -10%

  Kerbl Dipbeker Ambic Premium NonReturn

  (0)
 2. Sale
  Kerbl Uddero Sprayer Depspuiter
  € 11,99 € 10,19 -15%

  Kerbl Uddero Sprayer Depspuiter

  (2)
 3. Sale
  Maxi Subliem Cp (1 Op 8)
  € 59,15 € 50,28 -15%

  Maxi Subliem Cp (1 Op 8)

  (0)
 4. Sale
  Dipbeker non return classic 1 st
  € 8,95 € 7,61 -15%

  Dipbeker non return classic 1 st

  (6)
 5. Populaire merken

Aantal per pagina:
24 96

Een dipbeker wordt gebruikt om een verzorgend middel, ook wel een dipmiddel genoemd, aan te brengen op de uiers van bijvoorbeeld geiten, koeien en schapen. Zo’n dipbeker bestaat in principe uit twee onderdelen, namelijk de zachte beker en de bovenkant, het reservoir, die om de speen van de uier heen gaat. De meeste dipbekers hebben een capaciteit van circa 300 milliliter. De beker is van zacht plastic, waardoor je er gemakkelijk in kunt knijpen. Hierdoor wordt het gebruiksgemak verhoogd.

Veel dipbekers hebben een non-return functie. Dat wil zeggen dat wanneer je in de beker knijpt, het reservoir vol loopt met dipmiddel. Op deze manier kun je de speen gemakkelijk dippen en loopt het dipmiddel niet terug in de beker. Hiermee bespaar je niet alleen dipmiddel, maar het is ook nog hygiënisch! Sommige dipbekers hebben een capaciteit aanduiding, een schaalverdeling. Zo kun je exact zien hoeveel dipmiddel er in de beker zit. Aan de dipbeker zit vaak een haak, waarmee je de beker gemakkelijk kunt ophangen.

Dipbekers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, wat heel makkelijk kan zijn voor het gebruik in de melkveehouderij. Door het aanschaffen van twee verschillende kleuren, kun je bepalen welke kleur gebruikt wordt voor het melken en welke kleur gebruikt wordt na het melken. Ook dit komt de hygiëne ten goede. Het is belangrijk om tijdens het hele proces van melken gebruik te maken van producten zoals melkhandschoenen en een melkschort.

Dipbekers koop je dus goedkoop en snel bij Agradi.nl! Met het ruime assortiment van melkbenodigdheden vind je in de online webshop van Agradi alle toebehoren voor het melken, waaronder verschillende soorten dipbekers. Als je opzoek bent naar dipbekers in de aanbieding, kun je een kijkje nemen op de Sale pagina van Agradi.