Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
Gratis retour binnen 90 dagen *

Winteruitverkoop: tot 50% korting! | 30% korting op diverse Eskadron collecties!

Winteruitverkoop: tot 50% korting!

Darmhygiëne voor runderen

 1. ECOstyle Colosan Darmolie
  vanaf € 21,50 -0%

  ECOstyle Colosan Darmolie

  (273)
 2. Sale
  Biopect
  vanaf € 14,39 -24%

  Biopect

  (26)
 3. Sale
  Kalvital
  € 64,99 € 61,74 -5%

  Kalvital

  (1)
 4. Outlet
  Dosto Caps + applicator 10 capsules
  € 64,99 € 45,91 -29%

  Dosto Caps + applicator 10 capsules

  (0)
1
Aantal per pagina:
20 100

Er zijn verschillende producten verkrijgbaar om de darmhygiëne van de hond te verbeteren. Men kan bijvoorbeeld kiezen voor Verm-x Brokjes voor Koeien. Dit is een speciaal ontwikkeld kruidensupplement om de darmhygiëne bij koeien onder controle te houden.

Voor stimulering van de penswerking kan men kiezen voor Indigestie Poeder. Dit is een aanvullend diervoeder voor een evenwichtige samenstelling van de bacteriën die zich in het spijsverteringsstelsel bevinden. Daarnaast zorgt het voor de stimulering van deze bacteriën.

Voor kalveren zijn er verschillende producten verkrijgbaar die kalverdiarree verhelpen. Wanneer het dier last heeft van diarree kan het zijn dat er uitdroging optreedt. Wanneer het dier last heeft van diarree wordt er te veel vocht uitgescheden met de ontlasting. Om dit te voorkomen kan men gebruik maken van verschillende producten. Men kan gebruik maken van Kalvital. Dit is een aanvullend diervoeder wat ervoor zorgt dat de diarree direct stopt. Het product kan ook gegeven worden wanneer het dier kans heeft op het krijgen van diarree, op deze manier wordt het dus preventief gebruikt.

Men kan er ook voor kiezen om gebruik te maken van Agrapharm Biopect. Dit product is een natuurlijke oplossing voor darmproblemen, welke ook preventief ingezet kan worden. Het kan onder andere worden ingezet wanneer de kalveren overgaan van koemelk naar kunstmelk.

Om te controleren of het dier last heeft van diarree kan gebruik gemaakt worden van Fassisi Bodia Kalverdiarree-tester. Dit product is een sneltester voor kalverdiarree. Na ongeveer vijf tot tien minuten kan men de uitslag aflezen en kan een behandeling gestart worden.