Outlet

Rundveeboeken

Koesignalen boeken

De serie Koesignalen is sinds een aantal jaar een fenomeen in de melkveehouderij. De boeken geven praktische en duidelijke voorbeelden van de signalen die je bij een koe kan aflezen, en wat deze betekenen. Deze serie is handig voor personen die net beginnen met de omgang van koeien, maar zeker ook de ervaren boeren onder ons kunnen hier wat van opsteken om toe te passen in het management. In deze serie zijn de volgende titels beschikbaar; ‘Koesignalen’ is het eerste en algemene deel uit de serie, daarnaast zijn nu ook de essentiële delen ‘Uiergezondheid’ en ‘Vruchtbaarheid’ beschikbaar. Deze titels worden enthousiast door veel rundveehouders gebruikt, en kunnen al bijna als onmisbaar gezien worden in de rundveehouderij! Voor producten die je kunnen helpen om de uiers gezond en schoon te houden kun je een kijkje nemen bij de Rundveedrogist en Uierhaarbranders. Om vruchtbaarheid beter in kaart te kunnen brengen, is het ook erg handig om gebruik te maken van stappentellers! 

Overige rundveeboeken

Naast het dier zelf, is de omgeving van het dier ook een belangrijk en soms slecht begrepen onderwerp. Denk bijvoorbeeld aan het grasland waar de dieren een groot deel van hun tijd op doorbrengen. Dit dient natuurlijk optimaal te zijn om de productie van de dieren te bevorderen, maar hoe zorgen we ervoor dat een optimaal gras bereikt wordt? Hiervoor zou je bijvoorbeeld een kijkje kunnen nemen in de titels ‘Bodemsignalen’ en ‘Graslandsignalen’. 

Ook voor diegenen onder ons die juist meer willen weten over de melkveehouderij in het algemeen en de ontwikkeling daarvan zijn boeken beschikbaar. Ben je hierin geïnteresseerd? Denk dan eens aan de titels ‘Land van melk en zuivel’, ‘Koers van koeien’ of ‘Handboek melkveehouderij’. 

De Agradi stickerkorting is toepasbaar op een groot aantal artikelen in de groep Rundvee benodigdheden, waaronder ook op artikelen in de categorie Rundveeboeken. Meer hulp nodig bij het gezond houden en krijgen van de koeien? Neem dan een kijkje bij de Rundveedrogist van Agradi. Tenslotte kun je voor Veehouderij benodigdheden die in de uitverkoop of opruiming zijn terecht op onze Sale pagina. Hopelijk tot ziens op Agradi.nl!