Outlet

Beademingspompen

 1. Excellent Respi Boost Ademspray 50ml

  Excellent Respi Boost Ademspray 50ml

  10,67
  1
 2. Lam Redder Yellow Valve For Aspirator

  Lam Redder Yellow Valve For Aspirator

  20,99
  0
 3. Lam Redder Small Rubber Diaphragm 25mm

  Lam Redder Small Rubber Diaphragm 25mm

  25,79
  0
 4. Lam Redder Rubber Valve Zwart

  Lam Redder Rubber Valve Zwart

  14,99
  0
 5. Kalf redder beademingspomp 1 st

  Kalf redder beademingspomp 1 st

  108,75
  0
Aantal per pagina:
20 100

Beademingspomp

Een beademingspomp wordt gebruikt wanneer een kalf na de geboorte nog niet in staat is zelfstandig te ademen. In dat geval kunnen de longen van het jonge kalf nog niet zelf functioneren, vaak omdat er te veel vloeistof en bijvoorbeeld slijm in de longen zit. Wanneer een beademingspomp gebruikt wordt, zorgt de zuigfunctie ervoor dat de overtollige vloeistofophoping in de longen los komt. Op deze manier wordt de blokkade in de longen van het kalf verwijderd en zal het dier zelfstanding kunnen ademen. Daarnaast heeft de pomp een reanimatiefunctie wanneer, indien nodig, zuurstof in de longen van het kalf gepompt kan worden.

Beademingsspray

Ook kan beademingsspray gebruikt worden om het pasgeboren dier te helpen met ademen. Wanneer een jong kalf moeite heeft met ademen omdat er een blokkade in de longen zit, lucht het gebruik van een spray op. Door de werkzame ingrediënten van deze spray wordt slijm en ander vloeistof in de longen opgelost, waardoor het jonge dier weer snel kan ademhalen. Meer hulp bij nodig bij de zwakkere kalveren? Neem dan een kijkje bij de Rundveedrogist van Agradi. Ook voor dekens voor het warmhouden van jonge kalveren kan je kijken op de pagina Koedek. Voor producten met betrekking tot het voeden van kalveren verwijzen we je graag door naar de Kalveremmers en  Kalverflessen.

De Agradi stickerkorting is toepasbaar op een groot aantal artikelen in de groep Rundvee benodigdheden, waaronder ook op artikelen in de categorie Beademingspompen. Voor producten met betrekking tot melken kun je kijken bij onze Melkmachines en  Benodigdheden voor melken. Tenslotte kun je voor Veehouderij benodigdheden die in de uitverkoop of opruiming zijn terecht op onze Sale pagina. Hopelijk tot ziens op Agradi.nl!