Gratis verzending vanaf € 39,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *

20% korting op diverse producten van zomercollecties 2022

20% korting op diverse producten van zomercollecties 2022

Dressuurzwepen

Dressuurzwepen koop je online bij Agradi.nl!
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. F.R.A. Kontaktstok Parelli Arel Wit 123cm
  € 24,50

  F.R.A. Kontaktstok Parelli Arel Wit 123cm

  (0)
 2. Sale
  Red Horse Zweep Basic Zwart
  € 6,95 € 5,91 -15%

  Red Horse Zweep Basic Zwart

  (32)
 3. F.R.A. Kontaktstok Parelli Arel Oranje 123cm
  € 24,50

  F.R.A. Kontaktstok Parelli Arel Oranje 123cm

  (0)
 4. Fleck Dressuurzweep Economy Zwart
  € 7,95

  Fleck Dressuurzweep Economy Zwart

  (14)
 5. Sale
  IR Rijzweep Nylon Economic Zwart
  € 5,95 € 5,35 -10%

  IR Rijzweep Nylon Economic Zwart

  (71)
 6. Sale
  Kerbl Zweep Zwart-wit
  € 6,99 € 5,24 -25%

  Kerbl Zweep Zwart-wit

  (31)
 7. Sale
  Shires Dressuurzweep Navy 100cm
  € 6,99 € 5,24 -25%

  Shires Dressuurzweep Navy 100cm

  (1)
 8. Fleck Dressuurzweep Contact Zwart
  € 34,95

  Fleck Dressuurzweep Contact Zwart

  (2)
 9. Döbert Zweep Soft Donkerblauw
  € 13,20

  Döbert Zweep Soft Donkerblauw

  (2)
 10. Sale
  Kerbl Dressuurzweep Zwart
  vanaf € 9,37 -25%

  Kerbl Dressuurzweep Zwart

  (33)
 11. Döbert Zweep met Lus Zwart/Wit
  € 6,10

  Döbert Zweep met Lus Zwart/Wit

  (6)
 12. Populaire merken

Aantal per pagina:
22 94

De dressuurzweep is onmisbaar op Agradi.nl. De zweep wordt gebruikt in verschillende situaties. Zo kun je het paard corrigeren door even bij te tikken, maar kan hij ook van pas komen bij het verzamelen wat veel voorkomt in de dressuur. Agradi beschikt over een ruim aanbod van verschillende merken, materialen, kleuren en lengtes, ben jij een wedstrijd ruiter of toch meer een recreatie ruiter? Agradi heeft wat jij zoekt! Bekende merken in deze categorie zijn HKM, Pfiff en Red Horse.

Het is over het algemeen een lange zweep, dit maakt het makkelijker om het paard bij te tikken zonder dat de handen veel van plaats moeten veranderen en de houding verstoord wordt. Deze bestaat vaak uit een stok met daaraan een touwtje van gemiddeld 10cm. Op Agradi.nl zijn ze beschikbaar van 65cm tot en met 160cm. Zo heeft Agradi dressuurzwepen van leer, imitatieleer, rubber en kunststof. De zweep begint met het handvat, hierin zit een verschil in gel, rubber, leer en imitatie leer. Elk handvat heeft een grotere knop aan de bovenkant waardoor de zweep niet uit de hand zal glijden tijdens het beoefenen van de sport.

In het wedstrijd reglement staat beschreven dat je in de klasse B tot en met L met een dressuurzweep van maximaal 110cm bij paarden en een dressuurzweep van maximaal 100cm bij pony’s mag rijden. De meting van de zweep is inclusief het touwtje mocht deze hieraan bevestigd zijn. Vanaf klasse M mag er niet meer gereden worden met een zweep en wordt er vaak overgegaan naar de sporen. Ook hierin heeft Agradi een ruim aanbod, ben jij al M-startgericht of is het bijna zover neem dan gauw een kijkje bij de sporen!

Ben jij niet alleen actief in de dressuur maar ook in het springen? Naast de dressuurzwepen hebben wij ook springzwepen. Deze zijn wat korter en zijn beschikbaar van 40cm tot en met 75cm. Deze bestaan uit een stok met daaraan een rubber of leer, flapje/ lusje bevestigd en ook deze zijn verkrijgbaar in verschillende merken, materialen en kleuren.

Dressuur kan natuurlijk niet alleen onder het zadel getraind worden maar ook in de longeercirkel, daarom heeft agradi een ruim aanbod aan longeer artikelen waaronder de longeerzweep dus neem gauw een kijkje!

Is een zweep voor jouw paard totaal geen optie omdat hij/zij zo druk en gestrest is kijk dan even bij onze Paarden drogisterij voor een rustgevend supplement, bijvoorbeeld de stressless injector. Profiteer nu nog van de stickerkorting en plak erop los!