Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Apotheek

In de mensendrogist vind je alle gezondheidsproducten en geneesmiddelen voor uzelf. Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
Sale
Effol Handcreme Rider 75ml
€ 5,60€ 4,72-16%

Effol Handcreme Rider 75ml

(18)
Phytonics Gluco Balance Humaan 120c
€ 39,99

Phytonics Gluco Balance Humaan 120c

(2)
Nieuw
Botanica Cleansing Wash
Vanaf€ 14,99

Botanica Cleansing Wash

(1)
Sale
Effol med Bronchocare-Bonbons 2x44g
€ 3,95€ 3,56-10%

Effol med Bronchocare-Bonbons 2x44g

(7)
Phytonics Micro Comp Humaan 120c
€ 39,99€ 39,49-1%

Phytonics Micro Comp Humaan 120c

(2)
Phytonics Gastri Comp Humaan 120c
€ 39,99€ 39,33-2%

Phytonics Gastri Comp Humaan 120c

(0)
Outlet
Catago Schouderbrace FIR-Tech Zwart S
€ 64,00€ 44,80-30%

Catago Schouderbrace FIR-Tech Zwart S

(0)
Sale
Back on Track Elleboogbeschermer Zwart
€ 29,90€ 26,91-10%

Back on Track Elleboogbeschermer Zwart

(6)

Populaire merken

Aantal per pagina:

Het kan wel eens voorkomen dat het lichaam wat extra ondersteuning nodig heeft. Met name in de winter kan het lichaam vaak wat extra ondersteuning gebruiken. In ons ruime assortiment vind je verschillende producten vinden voor onder andere de ondersteuning van uw gewrichten of vitaliteit. De productcategorie is onderverdeeld in verschillende groepen, welke aan de linkerzijde te vinden zijn.

Wanneer men bijvoorbeeld op stal werkt of in de tuin bezig is, hebben de gewrichten flink wat te voortduren. Het kan dan zijn dat men last krijgt van de gewrichten, om dit te voorkomen moet men de gewrichten tijdig verzorgen. Voor mensen zijn verschillende producten verkrijgbaar om de gewrichten van de mens te verzorgen en te ondersteunen. Binnen het assortiment vind je daarvoor de benodigde tabletten, maar zijn er ook producten verkrijgbaar in pleistervorm.

Een belangrijk orgaan van de mens is de huid. Echter is dit ook het orgaan waar vaak de meeste problemen ontstaan. De huid heeft het vaak flink te voortduren met alle activiteiten die de mens onderneemt. Er kunnen beschadigingen ontstaan, welke op den duur kunnen gaan irriteren. De huid is als het ware een beschermlaag en moet dus in goede conditie zijn om optimale bescherming te kunnen geven. Om de huid te verzorgen zijn verschillende producten verkrijgbaar. Men kan onder andere kiezen om speciale handcrème te gebruiken voor mensen die veel op stal werken. Wanneer men veel in de tuin werkt, worden handen en armen vaak erg vuil. Met een normale zeep is dit vaak erg lastig te verwijderen en droogt de huid vaak uit. In het assortiment hebben we daarom speciale zeep verkrijgbaar welke hardnekkig vuil verwijdert, maar zacht is voor de huid.

Een ongeluk zit in een klein hoekje, daarom is een EHBO set een ware must voor in huis of op het bedrijf. De eerste hulp kan worden toegepast met behulp van deze set. Wanneer er een klein wondje is ontstaan, is er in plaats van de ouderwetse pleister nu ook een spraypleister verkrijgbaar. Deze spray beschermt de huid tegen stof en vuil van buitenaf.

Bij Agradi vind je het grootste assortiment aan geneesmiddelen en verzorgingsmiddelen om jezelf in optimale conditie te krijgen en te houden. Je vindt het allemaal in de mensendrogist voor de voordeligste prijs!