Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

Rolmaten

Rolmaten koop je goedkoop online bij Agradi.nl! Rolmaten vallen onder de afdeling gereedschap en ook in deze categorie hebben wij een ruime keuze in verschillende merken, kleuren en soorten rolbandmaten voor zowel hobbymatig als professioneel gebruik zodat jij alles kunt opmeten. De bekendste merken in deze categorie zijn Stanley en Skandia. Wanneer je opzoek bent naar een specifiek merk, kun je een kijkje nemen in onze Merkenshop waar ons hele merkenaanbod te zien is

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
  1. Outlet
    Stanley Rolbandmaat 3mx6.35mm
    € 13,95

    Stanley Rolbandmaat 3mx6.35mm

    (1)
1
Aantal per pagina:
20 100

Gebruik rolmaten

Rolmaten zijn onmisbaar bij het opmeten van langere afstanden. Het is altijd erg lastig om met alleen een liniaal langere afstanden te meten en daarom is dit oprolbare lange meetlint ideaal! Doordat hij automatisch weer oprolt kan je het altijd overal mee naar toe nemen. Deze rolcentimeter is ideaal om alle klussen snel, makkelijk en nauwkeurig op te meten, door simpel de rol uit te trekken kun je vaak tot wel acht meter of zelfs meer opmeten! In de webshop van Agradi vind je alle soorten rolbandmaten voor zowel hobbymatig als professioneel gebruik zodat jij alles kunt opmeten. Er bestaan verschillende soorten rolmaten die wij bij Agradi verkopen.

Verschillende soorten rolmaten

Rolmaten hebben allemaal dezelfde functie, namelijk het meten van langere afstanden. Echter zijn er wel verschillende soorten rolmaten. Rolmaten zijn altijd erg nauwkeurig en zo kan je alles aflezen in meters, decimeters, centimeters en millimeters. Als je wat kleinere oppervlakten moet meten hebben wij bij Agradi ook winkelhaken voor jou in ons assortiment. Winkelhaken worden ook wel schrijfhaken genoegd, ze bestaan uit een blok en een dunner blad, dit heet de veer. Met een winkelhaak kan je een haakse hoek aftekenen of van een bestaande hoek de haaksheid controleren. Deze winkelhaken worden vaak gebruikt in de bouw of bij houtbewerking. In ons ruime assortiment vind je nog veel meer producten waarmee jij alles voor het klussen kunt opmeten.

Kortom, in de webshop van Agradi vind je alle soorten rolbandmaten voor zowel hobbymatig als professioneel gebruik zodat jij alles kunt opmeten. De Agradi stickerkorting is toepasbaar op een groot aantal artikelen in onze afdeling met Gereedschap, zo ook op veel artikelen in de categorie rolmaten. Ten slotte kun je voor rolbandmaten welke in de uitverkoop/opruiming zijn terecht op onze Sale pagina. Wacht niet langer en koop hier jouw rolmaten voor de scherpste prijs op Agradi.nl!