Outlet

Robusto Voerbakken

 1. Robusto Bowl Oranje
  Outlet

  Robusto Bowl Oranje

  vanaf 9,45
  3

  Op voorraad Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden

 2. Robusto Bowl Bone Violet

  Robusto Bowl Bone Violet

  vanaf 7,55
  2
 3. Robusto Rood

  Robusto Rood

  vanaf 6,41
  1
 4. Robusto Bowl Wit

  Robusto Bowl Wit

  16,10
  3
 5. Robusto Bowl Paars

  Robusto Bowl Paars

  12,54
  3
 6. Robusto Bowl Bone Midnight

  Robusto Bowl Bone Midnight

  vanaf 7,55
  2
 7. Robusto Bowl Aqua

  Robusto Bowl Aqua

  12,54
  0
 8. Robusto Aqua Blauw

  Robusto Aqua Blauw

  vanaf 6,41
  0
 9. Robusto Bowl Paw Violet

  Robusto Bowl Paw Violet

  6,41
  0
 10. Robusto Bowl Paw Midnight

  Robusto Bowl Paw Midnight

  6,41
  0
 11. Robusto Bowl Bone Zwart

  Robusto Bowl Bone Zwart

  12,54
  2
 12. Robusto Blauw

  Robusto Blauw

  10,12
  1
Aantal per pagina:
20 100

Agradi heeft een groot assortiment online staan aan voerbakken van hoge kwaliteit. Jouw huisdier verdient de beste zorg die er is en daarom hebben wij de meeste betrouwbare producten en merken geselecteerd.

Robusto is onderdeel van Loving Pets. Dit bedrijf weet het belang van veilige, gezonde en betaalbare huisdierproducten. De producten worden daarom gemaakt van natuurlijke en kwalitatief hoogwaardige ingrediënten. Tijdens de ontwikkeling van nieuwe en bestaande producten staat de gezondheid van het dier voorop. Uiteraard wordt er wel gedacht aan een mooi design. Het assortiment bestaat uit verzorgingsproducten en accessoires voor verschillende huisdieren.

De voerbakken van Robusto zijn erg populair, want het zijn de sterkste voerbakken op de markt. Dit komt omdat de voerbakken gemaakt zijn extreem duurzaam en extra dik aluminium. Het maakt het een zware voerbak en voorkomt omgooien en verminderd schuiven tijdens het eten. Daarbij is de binnenzijde van de voerbak voorzien van een look-a-like keramische laag die antibacterieel is. Door deze eigenschappen wordt de Robusto voerbak aangeraden door dierenartsen. In het kort kan geen enkel huisdier de Robusto voerbak breken, scheuren, beschadigen of kapot maken. De voerbak van Robusto is erg duurzaam en daarmee ook leuk om cadeau te geven.

Alle producten van Robusto zijn verkrijgbaar bij Agradi.nl. Wij hebben nog meer verschillende voerbakken in het assortiment. Wij bieden deze producten aan voor de allerlaagste prijs. Daar komt nog bij dat vele artikelen van Robusto meedoen aan onze stickeractie. Hiermee krijg je hele aantrekkelijke kortingen op deze producten. Ten slotte kun je op de Sale pagina nog meer producten vinden die in de aanbieding zijn. Op de Outlet pagina staan producten met mega hoge kortingen, omdat die uit het assortiment gaan. Alle dierenliefhebbers kunnen bij Agradi terecht voor de allerbeste verzorgingsproducten!