Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Robinson Verband voor Paarden

Robinson verband voor paarden koop je online in het assortiment op Agradi.nl! Robinson verband is multifunctioneel te gebruiken en is speciaal gemaakt ter ondersteuning van de gezondheid van dieren. Voor een compleet overzicht van alle merken die op Agradi aangeboden worden neem je een kijkje in de Merkenshop. Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Sale
Robinson Animalintex Hoof Shaped
€ 13,50€ 10,99-19%

Robinson Animalintex Hoof Shaped

(32)
Sale
Robinson Verband Veterinary Gamgee 500gr
€ 23,50€ 17,98-23%

Robinson Verband Veterinary Gamgee 500gr

(53)
Agradi's keuze
Robinson Animalintex 1-pack
€ 8,99

Robinson Animalintex 1-pack

(86)
Aantal per pagina:
24

Verbandmiddelen van het merk Robinson zijn echt onmisbaar in jouw EHBO koffer. Haal het Robinson verband speciaal geschikt voor de wondverzorging van jouw dier nu nog in huis. Het is belangrijk om al in de verbanddoos thuis te hebben, zodat je meteen goed en snel kunt handelen wanneer er iets gebeurt. Robinson verband helpt ondersteuning te bieden bij verschillende problemen, zoals bijvoorbeeld bij infecties, zwellingen en kneuzingen. Omdat er in sommige bandages van het merk Robinson al een licht desinfecterend middel verwerkt is, is het verband optimaal te gebruiken ter ondersteuning van een wond of blessure. In het assortiment van Agradi is er ook Robinson verband te vinden dat zowel nat (warm of koud), maar ook als droog verband of als drukverband gebruikt kan worden.

Robinson verband vind je online onder het kopje Drogist. Er zijn verschillende soorten bandages of wondverbanden te verkrijgen bij Agradi, dan kun je goed zelf bepalen wat voor soort product je graag wilt gebruiken. Robinson Animalintex is bijvoorbeeld een bandage, al bestaande uit meerdere lagen. In de bandage zit al een licht desinfecterend middel verwerkt. Zo is de Robinson Animalintex optimaal te gebruiken zowel bij infecties, maar ook bij zwellingen door verstuiking bijvoorbeeld. Natuurlijk zijn er ook bandages in het assortiment te vinden waarbij je de bandage zelf nog kunt steriliseren. Ook is er wondverband speciaal gemaakt voor de hoeven van paarden, deze zijn al op maat gemaakt in de vorm van een hoef. Het hoefverband voor paarden is eenvoudig te gebruiken bij hoefproblemen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan hoefzweren, rotstraal of aan een andere blessure aan de hoef.

Robinson verband is eenvoudig en snel online te bestellen op Agradi.nl. Bekijk ons aanbod aan wondverzorging en vul jouw EHBO koffer nu nog aan! Zie ook de Agradi stickerkorting die op een groot aantal artikelen in ons assortiment toepasbaar is. Vind de verbandmiddelen die je nodig hebt voor jouw dier en haal het alvast in huis voordat het echt direct nodig is.