Outlet

Robart Paardenbitten

 1. Robart Bustrens Hol Dik 20mm RVS 14,5cm
  Outlet

  Robart Bustrens Hol Dik 20mm RVS 14,5cm

  19,99
  0

  Op voorraad Voor 23:59 besteld, maandag verzonden

Aantal per pagina:
20 100
In onze Ruitershop vind je vele verschillende artikelen voor de paardensport. Als ruiter ben je bij Agradi aan het goede adres. Als paardeneigenaar wil je de beste producten voor jou en je paard. Bij Agradi hebben we daarom een groot en divers assortiment met goede kwalitatieve producten. 

Robert is een van deze merken. De gepatenteerde Pinchless Bits van Dave Robart hebben de paardensportindustrie gerevolutioneerd. Dave heeft meerdere wereldkampioenschappen en nationale wedstrijden op zijn naam staan. Als houder van deze wereldwijde successen en als schepper van talrijke producten, verbetert hij het leven van zowel paarden als ruiters. Hij heeft jarenlang trainingen gegeven aan vele ruiters en zag dat er veel problemen waren met de mond en het bit van de paarden. Door zijn kennis en ervaring zijn de Robart Pinchless en Precessions bitten ontstaan. Deze moeten problemen met de mond elimineren, zoals het hoofd gooien, overdreven mondbewegingen, zwaar op de voorhand en vele andere gedragingen.  

Het pinchless bit systeem draait het middenstuk, waardoor de tong van je paard vrij komt te liggen en niet wordt afgeknepen. De spanning wordt hiermee verlaagd en kun je effectiever gaan trainen. De Robart’s Precison bitten zijn de standaard geworden. Dit bit bevat een interne veer die het hoofd naar een neutrale positie terugstuurt. Dit zorgt voor een uitstekende schouderbeheersing en zorgt ervoor dat elke kant zelfstandig kan werken.

Robart is trots op de kwaliteit die zij leveren. De paardenbitten zijn met liefde en zorgt ontwikkeld om de prestaties tot een hoger niveau kunnen tillen met een blij paard. Als je een product van Robart koopt, koop je meer dan een simpel bit, maar je ontvang een stukje innovatie. 

Kortom, Robart heeft door de jarenlange ervaring goede paardenbitten kunnen ontwikkelen. Agradi heeft alle producten van Robart in haar assortiment. Daarnaast hebben wij diverse ruitersportartikelen van verschillende merken voor jou en je paard. Omdat de ruitersport een dure hobby is, bieden wij de producten aan voor de allerlaagste prijs. Daar komt nog bij dat vele artikelen van Robart meedoen aan onze stickeractie. Hiermee krijg je hele aantrekkelijke kortingen op deze producten. Ten slotte kun je op de Sale pagina nog meer producten vinden die in de aanbieding zijn. Als ruiter ben je daarom bij Agradi aan het goede adres.