Outlet

Rhino Rugby Thermoshirts

 1. Rhino Rugby Thermoshirt Rhino LMouw Volw Paars
  Voucher
  Outlet

  Rhino Rugby Thermoshirt Rhino LMouw Volw Paars

  17,49
  0

  Op voorraad Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden

Aantal per pagina:
20 100

Rhino kleding voor mannen, vrouwen en kinderen

De sportkleding van Rhino Rugby wordt gedragen door verschillende professionele sporters over de hele wereld. De sportkleding is voorzien van hoge kwaliteit en een perfecte pasvorm. Het biedt maximale comfort ook al sport je in de kou, regen of hitte. De sportkleding van Rhino Rugby doet zijn werk. 

De Rhino Rugby Thermoshirts is een populaire categorie binnen de sportkleding van Rhino. Het is een functioneel thermoshirt verkrijgbaar in 16 verschillende kleuren. Dit shirt is voorzien van een perfecte pasvorm, een turtle-nek en een cool en hot systeem. Deze basis laag van Rhino Rugby houdt je warm en droog in verschillende omstandigheden. De stof is lichtgewicht, zacht, makkelijk te verzorgen en droogt snel. Het thermoshirt is geschikt voor alle sporten: voetbal, rugby, hockey, golf, cricket, wintersport, fietsen en paardrijden. Maar het is ook geschikt als werkkleding voor bepaalde beroepen in koude omstandigheden. 

Rhino is een van de toonaangevende rugbymerken in de wereld en is onderdeel van de sport geworden door de kwaliteitskleding. Ze zijn officieel leverancier voor sportkleding en apparatuur voor Engeland Rugby, de Welsh Rugby Union, Bath, Londen Wasps, Cardiff Blues en St Helens Rugby League Club. Het merk Rhino teamwear is onlangs gedragen in de Heineken Cup door Northampton Saints, Edinburgh en de Llanelli Scarlets en wordt naast veel gedragen op vele clubs en scholen. 

De waarden van Rhino Rugby zijn onderworpen aan de waarden van het spel rugby. Taaiheid, betrouwbaarheid, integriteit, erfgoed en teamgeest zijn de waarden die Rhino als merk sterk maken. In het kort levert dit merk sportkleding van hoge kwaliteit voor mannen, vrouwen en kinderen die hoger op in een sport willen komen. Ze hebben sportkleding, casual kleding én accessoires voor verschillende (team)sporten.