Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

Shop nu jouw winter outfit met kortingen tot 30%!

Shop nu jouw winter outfit met kortingen tot 30%!

Result Equine R-K9 Silicium 500ml

 0
  • Gratis verzending vanaf € 49,-
  • 90 dagen gratis retour *
  • Ook achteraf betalen
  • Klanten geven ons een 9.2
  • Meer dan 1.000.000 klanten
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Trusted Shops

Productomschrijving

R-K9 SILICIUM Silicium is het tweede meest voorkomende element wereldwijd (het bevat 27% van de aardkorst). Het is een elementaire bouwsteen van alle mineralen en gesteentes, maar is daarnaast ook een belangrijk nutriënt voor mens en dier. Silicium is betrokken bij twee belangrijke processen: ‘skin health’ en ‘bone health’. Als we ons hier even focussen op het bone health gedeelte is het belangrijk om te vermelden dat silicium een rol speelt bij de aanmaak van collageen. Het heeft eigenlijk een dubbele functie: het biedt ondersteuning voor het behoud van de structuur van bindweefselvezels enerzijds en anderzijds draagt het bij aan de stimulering van de celdeling voor aanmaak van nieuw bindweefsels. Het is dus belangrijk voor alles dat te maken heeft met beenderen, pezen, kraakbeen en ligamenten.

Waarom is het nu zo belangrijk? Dieren en mensen worden geboren met heel veel silicium in het lichaam, maar naarmate dieren en mensen ouder worden gaat de concentratie hiervan achteruit. Het is dus de bedoeling om die waarden terug te verhogen. Dit kan door het geven van dit supplement.

Waarin onderscheidt deze silicium zich nu met andere silicium die op de markt is? Bij velen wordt gebruik gemaakt van het mineraal silicium, echter deze heeft maar een opneembaarheid van 0 – 1 %. Deze silicium is echter een monomeer maar die via een gepatendeerd proces volledig stabiel is gemaakt. Deze silicium heeft een opneembaarheid van 22 – 28 %, de hoogste die in de markt aanwezig is.

Specificaties

Bekijk meer

Reviews