Outlet

Terrariumthermometer

  1. € 14,19 € 13,48 -5%
    Lucky Reptile Thermo Socket - Lamp Holder With Thread
    (0)
Aantal per pagina:
20 100

Terrariumthermometers zijn een belangrijk hulpmiddel om de temperatuur van je terrarium te controleren. Reptielen zijn namelijk koudbloedige dieren. Dit houdt in dat deze dieren zich niet zelf kunnen opwarmen om op temperatuur te blijven. Ze regelen hun lichaamstemperatuur door warme of koude plaatsen op te zoeken. Voor reptielen is het belangrijk dat de temperatuur in het terrarium past bij hun natuurlijke leefklimaat. Jij als verzorger moet ze hierbij helpen. Een thermometer is dus essentieel!

We hebben in ons uitgebreide assortiment hulpmiddelen om de temperatuur  en de luchtvochtigheid in het terrarium te regelen. Je vindt bij ons zowel digitale als analoge terrariumthermometers. Ook verkopen we zogenoemde hygrometers. Met de behulp van deze meters kun je de luchtvochtigheid in het terrarium bijhouden. Nog makkelijker zijn de meters waarbij je zowel de temperatuur als de luchtvochtigheid kan aflezen.

Bij een wat koudere leefomgeving is je reptiel vaak wat langzamer dan normaal. Zodra hij is opgewarmd, zie je hem weer sneller bewegen. Het is dus belangrijk om verschillende warmtezones in het terrarium te creëren. Dit kan met behulp van een warmtelamp of warmtemat. Van het merk Exo Terra hebben we verschillende lampen die het leefklimaat van je reptiel nabootsen. Denk bijvoorbeeld aan een tropenlamp of woestijnlamp. Daarnaast kun je een schuilplek maken met terrariumplanten of terrariumrotsen waar het dier zich op zijn gemak voelt. Door het creëren van verschillende plekjes kan het dier kiezen waar hij op dat moment behoefte aan heeft.

Kortom, alles voor de verzorging van je reptiel koop je online bij Agradi. Wij bieden de producten aan tegen scherpe prijzen waardoor je goedkoop uit bent. Tip: maak gebruik van onze stickerkortingen! Deze kortingen lopen op tot wel 35 procent! Ook hebben wij een Sale pagina, waar regelmatig terrariumbenodigdheden in de aanbieding staan.