• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Magazijn Sale tot 30% korting!

Magazijn Sale tot 30% korting!

Hogedrukreiniger

 1. Sale
  Kerbl Schuim Pistool voor Hogedrukreinigers
  € 72,99 € 62,04 -15%
  Kerbl Schuim Pistool voor Hogedrukreinigers
  (0)
Aantal per pagina:
20 100

Hogedrukreinigers zijn apparaten die water onder hoge druk, meer dan 100 bar, door een spuitpistool naar buiten spuiten. Met deze hoge druk kunnen hardnekkig vuil en verwering worden gereinigd. Eventueel kunnen er ook speciale opzetstukken worden gebruikt om bepaalde soorten verontreiniging op te lossen.

Ben je van plan om een hogedrukreiniger te kopen? Neem dan een kijkje in ons assortiment. Wij verkopen de beste hogedrukreinigers tegen de beste prijs! Maar niet alle verontreinigingen en verschillende soorten aanslag dienen verwijderd te worden met een hogedrukreiniger. Soms is de juiste aanslagreiniger al voldoende om bijvoorbeeld terrastegels of tuinmeubels schoon te krijgen.

Ook vindt je bij ons draagbare drukspuiten. Deze zijn handig mee te nemen om bijvoorbeeld jouw mountainbike af te spuiten nadat je in de bossen bent geweest. Deze vindt je bij onze drukspuiten.

Om jouw auto schoon te maken met een hogedrukreiniger, hebben wij nog andere aanvullende artikelen. Zo verkopen wij ook autoreiniger en nog allerlei andere artikelen om jouw auto te onderhouden. Je auto reinigen is immers je auto onderhouden.

Kortom, alles om te reinigen vind je in onze online webshop. We hebben hogedrukreinigers en reinigingsmiddelen voor buiten en binnen, zowel voor voorwerpen als voor tegels, muren enzovoort. Daarnaast verkopen we ook reinigingsmiddelen voor je auto en andere onderhoud artikelen voor je auto en bovenal hebben we ook aan de reiniging van jouw handen gedacht.

Om zeker te weten dat jij producten tegen de beste prijs koopt maken wij bij Agradi gebruik van onze stickerkorting. Deze geldt op een groot deel van ons assortiment en zorgt ervoor dat jij nog eens extra korting krijgt! Kijk dus snel of dit ook geldt op het door jou gekozen artikel. De kans is groot van wel. We zien je graag op Agradi.nl!