Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Redbrick werkschoenen

Redbrick werkschoenen koop je, in de sale, bij Agradi. Het merk Redbrick staat voor veilige, comfortabele en modebewuste werkschoenen. Meer informatie

Logo
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

Voor een goede kwaliteit veiligheidsschoen met een stoer design kies je voor het merk Redbrick. Bij Agradi vind je dan ook een ruim assortiment aan Redbrick werkschoenen. Bekijk ons aanbod snel en voor je het weet loop jij met deze stoere schoenen rond!

De werkschoenen van Redbrick zijn niet alleen erg veilig, ze zijn ook zeer comfortabel, zijn heerlijk sportief en hebben natuurlijk een mooi design. Er zijn zowel lage- als hoge modellen werkschoenen online te bestellen. De werkschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en met diverse patronen. Daarnaast lijken de werkschoenen ook erg op sneakers, mede dankzij dit uiterlijk is deze schoen dan ook erg populair! De schoen van Redbrick is vaak ook goed te herkennen aan het ronde logo met de kleuren wit, rood en zwart. Iedereen zal weten dat jij de veilige werkschoenen van dit toffe merk draagt!

Wil je veilig kunnen rondlopen op het werk, maar hebben jouw oude werkschoenen totaal geen vorm meer of is het uiterlijk helemaal niks? Bekijk dan eens de verschillende soorten werksschoenen van Redbrick. De schoenen van Redbrick zijn te vinden in verschillende beschermingsklassen. Op Agradi.nl vind je bijvoorbeeld veel werkschoenen van het merk Redbrick met de beschermingsklasse S3. Zo zijn er diverse werkschoenen te vinden in ons assortiment met een goede veiligheidsneus, een goede schokdemping in de hak, een ondoordringbare tussenzool en een schoen die onder andere antistatische eigenschappen heeft. Kies dan ook de schoen die goed bij jouw wensen past! Je kunt bijvoorbeeld extra goed kijken naar een schoen met een specifieke veiligheidsklasse, omdat dit verplicht is op het werk. Ook het comfort, de kwaliteit en het uiterlijk is natuurlijk zeer belangrijk en speelt een grote rol in het kiezen van de juiste werkschoen.

Werkschoenen van Redbrick vind je online in ons assortiment op Agradi.nl! Zie ook de Redbrick werkschoenen op de Sale pagina voor eventuele leuke kortingen. Haal jouw Redbrick schoenen nu extra voordelig in huis met de Agradi stickerkorting! Deze Agradi stickerkorting is namelijk toepasbaar op een groot aantal artikelen in ons assortiment. Zoek de mooiste- en meest veilige werkschoen uit en voor je het weet ziet iedereen jou rondwandelen op deze stoere veiligheidsschoenen!