Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *

NU tot 25% KORTING op diverse categorieën! Actievoorwaarden >>

NU tot 25% KORTING op diverse categorieën! Actievoorwaarden >>

Red Horse Cap concept

Verreweg het belangrijkste onderdeel van de ruiteroutfit is de cap. Deze veiligheidshelm beschermt het hoofd van de ruiter bij een val. Vooral voor jonge, beginnende ruiters is het vaak moeilijk om hun balans in het zadel te houden. Vaak is een cap een van de eerste dingen die een beginnende ruiter koopt, gevolgd door een zweepje, laarzen en een rijbroek. Bij de meeste maneges kun je de eerste lessen een cap lenen, maar niets is prettiger dan je eigen cap. Red Horse heeft speciaal voor kinderen verschillende caps die voldoen aan alle veiligheidseisen en zo ontworpen zijn dat de jonge ruiter hem graag en met trots op zet.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Sale
  Red Horse Cap Rider Pink
  € 44,95 € 35,96 -20%

  Red Horse Cap Rider Pink

  (9)
 2. Sale
  Red Horse Cap Rider Zwart
  € 44,95 € 35,96 -20%

  Red Horse Cap Rider Zwart

  (9)
 3. Sale
  Red Horse Cap Rider Royal Blue
  € 44,95 € 35,96 -20%

  Red Horse Cap Rider Royal Blue

  (9)
 4. Sale
  Red Horse Cap Rider Strass Zwart
  € 52,95 € 42,36 -20%

  Red Horse Cap Rider Strass Zwart

  (2)
Aantal per pagina:
24 96

Red Horse weet als geen ander kleding en accessoires te ontwerpen die kinderen aanspreken. Zo zijn de Rider caps voor kinderen verkrijgbaar in verschillende kleuren met opvallende, leuke prints. Een cap in het roze heeft een decoratie met hartjes en paardjes, een ijsblauwe cap heeft een stoer polo logo, een paarse cap heeft roze hartjes en hoefijzers met een galopperend paard aan de zijkant. Door deze decoraties zijn de caps favoriet bij veel kinderen, ook maakt dit het makkelijk om de juiste cap te herkennen op stal. Natuurlijk heeft Red Horse ook traditionele zwarte caps zoals de Flock, een basismodel cap met fluweelachtige schaal.

De Caps van Red Horse zijn ontworpen om de jonge ruiter lang te passen tijdens de groei, ze zijn daarom makkelijk te verstellen door middel van een draaiknop aan de achterkant, die de banden aan de zijkanten van het hoofd strakker of losser kan spannen. Zo hoef je niet snel een nieuwe cap te kopen. Door de ventilatie-roosters die rondom de cap in het ontwerp zijn verwerkt wordt een warm, zweterig hoofd voorkomen en kun je de cap urenlang comfortabel dragen.

Behalve caps heeft Red Horse een hele kledinglijn, bedoeld zodat je kinderen in een hippe set te paard kunnen. Voor ouders is het ook leuk om Red Horse caps en kleding te kopen voor hun kinderen; doordat ze weten dat kinderen altijd weet groeien proberen ze prijsbewuste kleding te maken en caps waarin kinderen door kunnen groeien.

Zo heeft Red Horse zonder twijfel een leuke kindercap en alles wat verder nodig is voor jouw jonge ruiter en bestel je dit gemakkelijk en voordelig bij Agradi.