Outlet

Rappaport Stethoscopen

  1. Rappaport Stethoscoop Geel
    Outlet

    Rappaport Stethoscoop Geel

    13,59
    2
Aantal per pagina:
20 100

Rappaport stethoscopen in speelse kleuren en ook nog eens voor een goede en betaalbare prijs. De Rappaport stethoscopen hebben een uitstekende luisterkwaliteit. Wanneer je bijvoorbeeld met de hele klas de hartslag of darmgeluiden gaat beluisteren van een dier, is het wel handig als iedere groep een eigen kleur stethoscoop heeft. Op deze manier zal jullie groep de Rappaport stethoscoop nooit uit het oog kunnen verliezen.

Deze Rappaport stethoscopen zijn natuurlijk onwijs handig om in huis te hebben liggen. Om bijvoorbeeld goed de gezondheid van jouw hond of konijn goed in de gaten te kunnen houden, wanneer ze zich niet zo lekker lijken te voelen. Of om op stal in de poetskist te hebben liggen om de hartslag of darmgeluiden van het paard te kunnen beluisteren.

Zorg dat je de hartslag al vaker gemeten hebt, ook wanneer jouw paard in goede conditie en gezondheid is. Door de hartslag van het dier te beluisteren zowel in rust als bij inspanning, zul je horen wat de normale hartslag is voor jouw paard. Wanneer het paard vervolgens in mindere conditie is bijvoorbeeld vanwege ziekte, dan kun je ter bevestiging de Rappaport stethoscoop erbij pakken. Luister nog eens goed naar de hartslag of je deze niet versneld of langzamer hoort gaan, door de bijkomende stress of zwakte. Ook wanneer je bang bent voor een bepaalde vorm van koliek dan is het handig om met de Rappaport stethoscoop de darmgeluiden te beluisteren. Zo kun je horen of de darmen nog goed werken. Schakel natuurlijk wel altijd een dierenarts in voor een deskundige mening. Natuurlijk zijn de Rappaport producten ook voor meerdere soorten (huis)dieren te gebruiken.

Rappaport stethoscopen zijn verkrijgbaar bij Agradi in het assortiment! Haal jouw eigen stethoscoop in een mooie kleur nu nog in huis. Met de Agradi stickerkorting, die toepasbaar is op een groot aantal artikelen in ons assortiment, is het nu extra voordelig! Twijfel dus niet en bestel snel jouw eigen Rappaport artikel op Agradi.nl. Voordat je het weet kun jij de hartslagen van al jouw dieren gaan beluisteren!