Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

NU tot 35% korting op ZOMERCOLLECTIES 2021! Actievoorwaarden >>

NU tot 35% korting op ZOMERCOLLECTIES 2021! Actievoorwaarden >>

Rambo Onderdeken

Rambo onderdekens koop je goedkoop online bij Agradi! Rambo is een bekende lijn van Horseware. Wij hebben verschillende soorten en maten onderdekens van Rambo in ons assortiment. Vind je geen geschikte Rambo onderdeken voor je paard? Wij hebben een nog veel groter assortiment, dus neem snel een kijkje bij al onze onderdekens voor paarden.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Sale
  Rambo Optimo Liner 200g Black
  € 89,95 € 76,46 -15%

  Rambo Optimo Liner 200g Black

  (34)
 2. Sale
  Rambo Optimo Liner 100g Zwart
  € 84,95 € 72,21 -15%

  Rambo Optimo Liner 100g Zwart

  (37)
Aantal per pagina:
24 96

Een onderdeken is een paardendeken die je onder een waterdichte paardendeken legt. Bij de dekens van Rambo kan dit door middel van het liner systeem. De Horseware liners kunnen bevestigd worden onder de Rambo dekens.

In ons assortiment van Rambo onderdekens hebben wij verschillende typen onderdekens, zoals de Rambo Optimo Liner en de Rambo Ionic Liner. Beide typen onderdekens zijn verkrijgbaar in de kleur zwart. De Rambo Optimo Liner is verkrijgbaar in maat 100/150 tot en met maat 165/220. De Rambo Ionic Liner is verkrijgbaar vanaf maat 115/168 tot en met maat 165/220.

De buitenstof van de Rambo Optimo Liner is gemaakt van polyester. Deze ademende onderdeken is geschikt voor alle Optimo dekens die met een onderdeken te combineren zijn. De deken kan met behulp van Velcro sluitingen op de hals en clips aan de achterkant bevestigd worden onder een Optimo deken om schuiven van de onderdeken te voorkomen. De deken heeft een enkele borstsluiting en bevat geen singels. Verder is de deken voorzien van de Optimo Split technology. De deken is verkrijgbaar met een 100, 200, 300 en 400 grams vulling en kan gewassen worden in een normale wasmachine.

De Rambo Ionic liner heeft een buitenstof van 210 Toermalijn geprint polyester. De binnenstof is gemaakt van een 100 grams thermo-gebonden vezelvoering met de poedervorm van een kristal genaamd Toermalijn. De Rambo Ionic liner heeft het voordeel van de Rambo Ionic technologie voor in dekens die geschikt zijn voor het Horseware linersysteem. Hiermee is het mogelijk een Ionic laag toe te voegen aan jouw dekenset tijdens koud weer. De deken heeft quick clip sluitingen.

Ionic bestaat uit Toermalijn. Deze Toermalijn is fijngemalen tot poeder, waardoor de stof een elektrische lading krijgt. De elektrische lading van de toermalijnen stof maakt met behulp van moleculen die in de lucht hangen negatieve ionen. Negatieve ionen zijn luchtmoleculen welke een elektron bezitten, waardoor deze molecuul negatief geladen wordt. Negatieve ionen zorgen ervoor dat de zuurstofatomen kleiner worden waardoor de bloedvezels wijder worden en er meer ruimte ontstaat zodat het bloed beter en efficiënter kan circuleren. Een efficiëntere bloedcirculatie heeft tot gevolg dat zuurstof en voedingsstoffen sneller getransporteerd kunnen worden via het bloed naar de organen, cellen en spierweefsels. Dit brengt verhoogde niveaus van zuurstof naar de spieren, maar zorgt er ook voor dat de afvalstoffen sneller afgevoerd kunnen worden. Dit heeft tot gevolg dat het lichaam van je paard sneller hersteld, de kans op blessures kleiner wordt en bestaande blessures sneller zullen genezen.

Het grootste deel van het Rambo assortiment bestaat uit paardendekens. Van Rambo by Horseware vindt je ook andere artikelen, zoals beenbeschermers of halsters. Verder heeft Rambo hoofdstellen, zoals de Rambo Micklem Multi Bridle.

Zoek je een onderdeken voor je paard? Dan ben je bij Agradi aan het goede adres! Voor andere paardendekens kun je terecht in onze Ruitershop. Mocht je de dekenmaat van je paard of pony niet weten? Kijk dan even op de bij de Maattabel voor Paardendekens. Hier staat uitgelegd hoe een paard gemeten moet worden om de maat te achterhalen. Koop hier jouw Rambo onderdeken goedkoop op Agradi.nl!