Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

NU tot 35% korting op ZOMERCOLLECTIES 2021! Actievoorwaarden >>

NU tot 35% korting op ZOMERCOLLECTIES 2021! Actievoorwaarden >>

Rambo Micklem Teugels

Rambo Micklem teugels in verschillende varianten koop je voordelig bij Agradi. Een veel verkocht type teugels van Rambo is de rubberen Micklem teugel (verkrijgbaar in bruin en zwart). Dit is een anti-slip teugel van rubber en leer die past bij het Rambo Micklem hoofdstel. Het stuk waar je de teugel vasthoudt is gemaakt van rubber. Dit rubber is zacht voor je handen en zorgt ervoor dat je beter grip hebt op de teugels. Het deel van de Rambo Micklem teugel dat aan het bit bevestigd wordt is gemaakt van leer van hoge kwaliteit.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Sale
  Rambo Micklem Rubber Teugel Black
  € 34,95 € 31,46 -10%

  Rambo Micklem Rubber Teugel Black

  (60)
 2. Sale
  Rambo Micklem Rubber Teugel Brown
  € 34,95 € 31,46 -10%

  Rambo Micklem Rubber Teugel Brown

  (60)
Aantal per pagina:
24 96

Rambo besteedt veel aandacht aan het ontwerp van haar producten. Rambo wil het beste voor zowel paard als ruiter. Door gebruik te maken van een Micklem hoofdstel met (of zonder) bit geef je via de Micklem teugels signalen aan je paard tijdens de training. Het schuren van de teugels langs je handen kan veel irritatie veroorzaken. Doordat Rambo gebruik maakt van zachte materialen liggen de teugels comfortabel in de hand van de ruiter en ontstaat er geen irritatie.. Ook verkopen we rijhandschoenen die je handen extra goed beschermen. De meeste Micklem teugels van Rambo zijn verkrijgbaar in de maten pony & full (een langere nek betekent immers dat je langere teugels nodig hebt). Voor meer informatie over de precieze lengte in centimeters van de teugels kun je terecht op de desbetreffende productpagina’s.

Bij de productie van Rambo Micklem teugels wordt gebruik gemaakt van stevige en duurzame materialen zodat jij als ruiter zo lang mogelijk plezier kunt hebben van jou Rambo teugels. De Micklem teugels zijn degelijk en zorgvuldig afgewerkt. Naast teugels heeft Rambo nog veel meer producten in haar assortiment. Zo vind je onder andere Rambo hoofdstellen en Rambo paardendekens bij ons. In ons ruime assortiment zit dus voor ieder wat wils. Koop jouw Rambo Micklem teugels online bij Agradi.