Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *

NU tot 35% korting op ZOMERCOLLECTIES 2021! Actievoorwaarden >>

NU tot 35% korting op ZOMERCOLLECTIES 2021! Actievoorwaarden >>

Rambo Ionic Therapiedeken

Rambo Ionic therapiedekens koop je online goedkoop bij Agradi! Rambo is een bekende lijn van Horseware. Wij hebben verschillende kleuren en maten Ionic therapiedekens van Rambo in ons assortiment. Vind je geen geschikte therapiedeken voor je paard? Wij hebben nog veel meer therapiedekens in ons assortiment, dus neem snel een kijkje bij al onze therapiedekens voor paarden.
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24 96

Rambo therapiedekens zijn dekens met de speciale Ionic-technologie ontwikkeld door Rambo. Binnen ons assortiment van Rambo therapiedekens hebben wij verschillende typen dekens, zoals de Rambo Ionic Fleece, Rambo Ionic Stable Sheet en Rambo Ionic Liner 100g. Wanneer je niet op zoek bent naar therapiedekens, neem dan een kijkje bij alle Rambo dekens.

De Ionic-technologie zorgt met behulp van negatieve ionen voor een betere bloedcirculatie in het paardenlichaam. Ionic bestaat uit de kristalsoort Toermalijn. Deze Toermalijn is fijngemalen tot poeder, waardoor de poederstof een elektrische lading krijgt. De elektrische lading van de toermalijnen stof maakt met behulp van moleculen, die in de lucht hangen, negatieve ionen. Negatieve ionen zijn luchtmoleculen welke een elektron bezitten waardoor deze luchtmolecuul negatief geladen wordt. Negatieve ionen zorgen ervoor dat de zuurstofatomen in het bloed kleiner worden, waardoor bloedvezels wijder worden en er meer ruimte ontstaat zodat het bloed beter en efficiënter kan circuleren. Een efficiëntere bloedcirculatie heeft tot gevolg dat zuurstof en voedingsstoffen sneller getransporteerd kunnen worden via het bloed naar de organen, cellen en spierweefsels. Dit brengt verhoogde niveaus van zuurstof naar de spieren, maar zorgt er ook voor dat de afvalstoffen sneller afgevoerd kunnen worden. Dit heeft tot gevolg dat het lichaam van je paard sneller hersteld en dus de kans op blessures kleiner wordt en bestaande blessures sneller zullen genezen.

De Rambo Ionic Fleece is een soort therapiezweetdeken gemaakt van zacht fleece. De buitenkant van het Rambo therapiedeken bestaat uit een katoen gecoate laag. De deken is ideaal als zweet-, stal- of transport deken. De binnenlaag is ademend en voert vocht en zweet goed af. De deken is voorzien van een dubbele borstsluiting, kruissingels en staartkoord en is niet waterdicht. Verder is de deken verkrijgbaar in de kleur Black en de maten 155/165 tot en met 165/220.

De Rambo Ionic Stable Sheet is een staltherapiedeken met aan de binnenzijde een laag Ionic en een buitenstof gemaakt van polyester. De deken heeft een dubbele koppelsluiting op de borst, kruissingels, een staartkoord en kan gewassen worden op 30 graden, zonder wasverzachter. De Rambo therapiedeken is niet gevoerd en niet waterdicht. Verder is deze deken geschikt als transport-, stal- of zweetdeken en verkrijgbaar in de kleur Sheet Black/Black & Orange Stripe. De beschikbare maten zijn 75/114 tot en met 165/220.

De Rambo Ionic liner heeft een buitenstof gemaakt van 210 Tourmaline geprint polyester. De binnenstof is gemaakt van een 100 grams thermo-gebonden vezelvoering. De Rambo Ionic liner heeft het voordeel van het liner systeem voor in dekens, waardoor deze deken geschikt is voor het Horseware linersysteem, maar ook voor het Ionic Liner systeem, waardoor er gemakkelijk een ionic laag aan het Rambo therapiedeken kan worden toegevoegd. De deken heeft quick clip sluitingen en is verkrijgbaar in de kleur Black. De beschikbare maten van deze deken zijn variërend van maat 115/165 tot en met 165/220.

Dus zoek je een therapiedeken voor jouw paard? Dan ben je bij Agradi aan het goede adres. Voor andere paardendekens kun je terecht in onze Ruitershop. Mocht je de dekenmaat niet weten? Kijk dan even bij de Maattabel voor Paardendekens. Koop hier jouw Rambo therapiedeken goedkoop op Agradi.nl!