Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen bedenktijd *

De mooiste collecties shop je hier >

De mooiste collecties shop je hier >

Quistel Vachtverzorging voor Paarden

Quistel koop je voordelig online bij Agradi.nl! Quistel is een merk dat zich specialiseert in het maken van vachtverzorging voor paarden. Quistel richt zich vooral op het speciale verzorging voor deze dieren om zo dieren met extra behoeften te voorzien. Het merk verkoopt haar producten in veel verschillende soorten landen. Naast het aanbieden van de perfecte verzorging voor paarden geeft Quistel ook advies en voorlichtingen. Kortom voor de beste verzorging voor je paard moet je bij Quistel zijn. 
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Quistel Shampoo Bio-herstel 1L
  € 12,75

  Quistel Shampoo Bio-herstel 1L

  (15)
 2. Quistel Lotion Spray Bio-herstel 150ml
  € 7,75

  Quistel Lotion Spray Bio-herstel 150ml

  (21)
Aantal per pagina:
24 96

Quistel staat bekend om haar kennis over het verzorgen van huisdieren op een zo natuulijk mogelijke manier waardoor de dieren zich fit en gezond voelen. Quistel heeft producten die helpen voor verschillende doeleinden. De producten van Quistel zijn bijvoorbeeld goed voor paarden met huidaandoeningen als schilfers, rode huid, jeuk of bij paarden met een doffe vacht. Daarnaast werkt de lotion goed tegen staart- en manen eczeem wat vaak in de zomermaanden voorkomt.

De honderd procent natuurlijke lotion van Quistel is gemaakt voor de intensieve verzorging van het paard. Daarnaast zorgt het middel ervoor dat de huid hersteld en jeuk wordt verzacht. Verder word een droge huid weer soepel. Het product is biologisch samengesteld door middel van verschillende ingrediënten zoals wilde peen, lijnzaad, knoflook, viooltjes en valkruid. Verder bevat deze lotion vitamine C en B3.

De paardenlotion van Quistel kan zowel op de natte als droge huid worden aangebracht. Ook is het product zeer gebruiksvriendelijk omdat de anti jeuk lotion niet hoeft worden uitgespoeld. Wel moet de huid natuurlijk schoon zijn voordat het middel wordt gebruikt. Je paard zal al na één behandeling tevreden in de wei staan grazen en zich niet meer bezig houden met de jeuk.

De lotion is verder ook veilig te gebruiken voor andere diersoorten zoals honden. De flesjes worden verkocht per 150 milliliter en zijn daarnaast makkelijk te hersluiten door middel van een dop. De lotion wordt aangebracht door middel van een spray flacon.

Bij Agradi hebben wij veel verschillende soorten producten van Quistel in ons assortiment. Kortom, met de producten van Quistel verbeter je de gezondheid van je paard en bied je hem of haar een goed dieet.