• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Magazijn Sale tot 30% korting!

Magazijn Sale tot 30% korting!

Quick Cooler Koelproducten

 1. Sale
  Quick Cooler Verstelbare Bandana Bruin
  vanaf € 10,49 -16%
  Quick Cooler Verstelbare Bandana Bruin
  (13)
 2. Outlet
  Quick Cooler Verstelbare Halsband Bruin
  vanaf € 4,46 -64%
  Quick Cooler Verstelbare Halsband Bruin
  (5)
 3. Sale
  Quick Cooler Mat Bruin
  vanaf € 21,84 -5%
  Quick Cooler Mat Bruin
  (6)
 4. Sale
  Quick Cooler Verstelbare Bandana Kleur: Beige Maat Xs
  € 12,49 € 11,24 -10%
  Quick Cooler Verstelbare Bandana Kleur: Beige Maat Xs
  (13)
 5. Sale
  Quick Cooler Mat Beige
  vanaf € 21,84 -5%
  Quick Cooler Mat Beige
  (6)
Aantal per pagina:
20 100

De lichaamstemperatuur van je hond verkoelen? Gebruik dan snel en gemakkelijk de Quick Cooler. De producten van Quick Cooler zijn gevuld met koelkristallen die gedurende dagen verkoeling geven. Het merk heeft koelproducten voor honden op de markt gebracht, omdat honden tijdens hoge temperaturen moeilijk hun warmte kwijt kunnen en daardoor onnodig ziek kunnen worden. Je kunt kiezen uit de Quick Cooler mat of Quick Cooler bandana of halsband.

Het assortiment van Quick cooler bestaat uit verschillende artikelen. Een bodycooler helpt je hond met het afvoeren van de warmte in zijn lichaam, dit kan met een cooler mat of halsband. Quick Cooler heeft koelmatten en koelbanden. Een koelband biedt directe verkoeling bij je hond en verkoelt tegelijkertijd de slagaderen in de hals van je hond, waardoor de rest van lichaam ook sneller afkoelt. Op de koelmat kan je hond verkoeling zoeken en tegelijkertijd uitrusten thuis, in auto of op het strand. Je activeert een Quick Cooler door het in koud water te leggen en deze ongeveer 10 minuten laat weken. Het blijft ongeveer 2 dagen koel.  

Alle producten van Quick Cooler zijn verkrijgbaar bij Agradi.nl. Wij bieden deze producten aan voor de allerlaagste prijs. Daar komt nog bij dat vele artikelen van Quick Cooler meedoen aan onze stickeractie. Hiermee krijg je hele aantrekkelijke kortingen op deze producten. Ten slotte kun je op de Sale pagina nog meer producten vinden die in de aanbieding zijn. In de Outlet pagina staan producten met mega hoge kortingen, omdat die uit het assortiment gaan. Alle hondenliefhebbers kunnen bij Agradi terecht voor de allerbeste koelmatten!